VESTHIMMERLAND: - De unge føler sig overset i det kommunale arbejde. Det skal der laves om på,

mener den nyvalgte formand for Konservativ Ungdom i Vesthimmerlands Kommune, Johan Gammelholm-Hagstrup fra Næsby ved Ranum. Han har valgt at stille op som byrådskandidat til kommunalvalget i november.

Han mener, at en stor udfordring for Vesthimmerlands Kommune er at få de unge mennesker tilbage til kommunen efter endt uddannelse. Det, samtidig med, at der også bør komme nye uddannelsestilbud til. Tilgangen af nye borgere er væsentlig og især af unge mennesker, understreger den 19-årige byrådskandidat.

- Coronakrisen har givet nye udfordringer, men samtidig også erfaringer, vi kan bygge videre på. Coronakrisen har vist os, at vi bliver nødt til at fokusere mere på de unge og deres mentale helbred i efterdønningerne af corona samt vores uundværlige lokalområder. Vi skal kunne se hinanden i øjnene på den anden side af corona, og derfor bliver vi nødt at træffe fornuftige beslutninger på langt sigt - både når det gælder økonomi, klima og uddannelsespolitik.

Som 3.g’er på Vesthimmerlands Gymnasium er uddannelsessystemet naturligvis et område, der optager ham meget.

- Der bør støttes op om folke- og friskolernes undervisning. Der skal være mere differentieret undervisning. De udsatte unge skal have bedre mulighed for hjælp, og de, der klarer sig godt, skal have nye udfordringer. Det hjælper ikke, at de keder sig ihjel - i begge tilfælde har inklusionen spillet fallit, siger byrådskandidat Johan Gammelholm-Hagstrup.


Byrådskandidat Johan Gammelholm-Hagstrup er sammen med spidskandidaten for det Konservative Folkeparti i Vesthimmerland, Signe Nøhr, klar til at tage fat på nye udfordringer.

e-max.it: your social media marketing partner