VESTHIMMERLAND: Fra næste uge oprettes der endnu flere dage med muligheder for test på mange af regionens 20 teststeder, heriblandt det vesthimmerlandske i Messecenter Vesthimmerland i Aars.

-  Vi er slet ikke færdige med at se på testmuligheder og sikre, at alle nordjyder nemt og hurtigt kan finde et teststed i nærheden. Nu og her opskalerer vi hurtigt testindsatsen i hele regionen ved at tilføje ekstra testdage. Vores samlede kapacitet øges også, og med en nær fremtid, hvor man skal testes to gange om ugen – så er det klart, at vi skal skalere op allerede fra i dag, siger regionsrådsformand Ulla Astman (S).  

Som hidtil vil onsdag være fast testdag i Messecenter Vesthimmerland, mens lørdag bliver ekstra testdage i uge 7-11. Der kan også komme yderligere testdage til, som det var tilfældet i sidste uge, hvor der var coronaudbrud i Vesthimmerland. I Messecenter Vesthimmerland udføres PCR-test (hals-test)er med tidsbestilling via coronaprover.dk

- Vi skal hele tiden kigge på sammensætningen af vores tilbud til nordjyderne og sikre, at vi har det bedste tilbud i forhold til at få løst opgaven med at komme bedst og hurtigst igennem denne epidemi. Forudsætningerne ændrer sig ofte, og nu hvor vi kan glæde os til, at vaccinationen kommer op i gear, er det også vigtigt, at vi er helt klar med de rette lokationer, hvor der blandt andet er sikret den korrekte sundhedsfaglige tilstedeværelse og gode forhold for nordjyderne, siger Ulla Astman.

e-max.it: your social media marketing partner