HAUBRO: I fredags blev der afviklet fastelavn på Haubro Friskole.

Eleverne i 0-4. klasse holdt fastelavn på selve skolen. Der var hygge i klasserne, der var udklædte børn, der var kroning af kattekonger og udklædningskonkurrencer – helt på traditionelvis ligesom hvis ”coronaen” ikke fandtes.

-Det gælder om at gribe de appelsiner der falder ned i vores turban, så da vi ikke kunne invitere vore 5-9. klasse til den traditionelle fastelavnsfest, fandt lærere teamet på nye ideer, fortæller skoleleder Kristina Lysdal Engemand.

Ruterne blev lagt. Haubro Friskoles elever bor nærmest i hele kommunen, og alle elever i 5-9 klasse skulle overraskes med besøg af deres klasselærere.

Lærerteamet brugte pauser og fritid på at klippe diverse pynt til et godt gammeldags fastelavnsris – med pynt og slik. Bilerne blev pakket. Lærerne hoppede i udklædningen og kørte rundt og besøgte eleverne – også dem der var i nødskole hos bedsteforældre i en anden kommune. Ingen skulle glemmes denne dag.

Fastelavnstønden kom på en trailer og turen gik rundt på de vesthimmerlandske landeveje.

-Vi har generelt dygtige elever, der klarer corona-nedlukningen rigtig flot. De kæmper med undervisningen hjemme bag skærmen. Vi er fortsat i tæt dialog med både børn og forældre, så vi fortsat har fokus på både trivsel og læring. Glade børn lærer bedst - også i nødskole.  Der hersker ingen tvivl blandt elever og lærere på Haubro Friskole om, at vi glæder os til at kan være rigtig sammen i klasselokalet igen, siger skoleleder Kristina Lysdal Engemand.


Der var fastelavnsris til alle besøgte elever, som lærerne selv havde lavet.   

e-max.it: your social media marketing partner