FARSØ: Ligesom alle andre spisesteder, som det seneste års tid under Corona, har levet med skiftende retningslinjer for hvordan de må holde åbent

har Ulla Magnussen, indehaver af Den Gode Smag i Farsø Rådhuscenter, i stedet for kun at være frustreret over situationen, tænkt nye tanker.

-Jeg har brugt den seneste tid på at tænke nye tanker og få nye ideer med hensyn til Den Gode Smag, fortæller Ulla Magnussen.

Det er foreløbigt endt ud i, at hun har lavet en masse mad til frost.

Jeg er begyndt at lave færdigretter, på gode og friske råvarer og uden tilsætningsstoffer, fortæller Ulla Magnussen og fortsætter.

Det er god gedigen veltilberedt portionsanrettet mad til en person. Maden er puttet i bakker, der egner sig til opvarmning i mikroovn. Alternativt kan man naturligvis også varme den frosne ret i en gryde eller i ovn.

Det skal være nemt og godt!. 

Jeg har kun tilbudt færdigretterne i en uge, og jeg må sige konceptet er kommet flot fra start og taget rigtig godt imod. Kunderne har købt retter til en eller flere dage. Så færdigretterne er helt klart ikke kun et tilbud her under Corona, det er helt sikket kommet for at blive, fortæller Ulla Magnussen.

Selvom Den Gode Smag har åbnet fordøren og man kan købe burgere og andre grillretter som man hele tiden har kunnet købe, så er det altså lige nu retterne på frost, men så sandelig også de hjemmelavede retter på køl, såsom dagens ret, tærter, salater og kødretter såsom farseret porre og stegte fiskefiletter - lige til at lune, der er et hit. Der er et nyt udvalg i disken hver dag, som kan købes som Take Away.  

Desuden har Den Gode Smag også ændret på åbningstiden. Jeg har valgt at holde åbent torsdag og fredag frem til kl. 19.00. Det skal prøves af, jeg lytter til kunderne.                                  

I det hele taget, tager jeg gerne imod ideer fra kunderne, da det jo er noget de mangler. Jeg er klar til at give det et forsøg, siger Ulla Magnussen

e-max.it: your social media marketing partner