FARSØ: På søndag har Fakta i Farsø Rådhuscenter sidste åbningsdag og takker af i Farsø. Men kun i tre uger, for igen at åbne som en ny Coop365, i udbyggede og nyindrettede lokaler.

Fakta skal tømmes for varer i denne uge
Derfor har butikschef Britta Skov Hansen og hendes personale lige nu travlt med at tømme Fakta butikken med god hjælp fra kunderne, der tilbydes rabat.

Britta Skov Hansen fortæller, at hele butikken – inklusiv lager skal tømmes for varer således håndværkerne kan komme til. Jo, flere varer der bliver solgt, jo færre varer skal vi flytte til et midlertidigt lager.

-Så fyld godt op i skabene derhjemme, opfordrer Britta Skov Hansen.

Nyt butikskoncept og ny indretning
Når butikken er lukket fra og med i næste uge rykker håndværkerene som sagt ind. Der er tale om et nyt butikskoncept og dermed en ny indretning.

-Jeg har netop set min kollegas nye lokaler i Skørping. Det bliver rigtig flot og indbydende. Jeg vil sågar kalde det et eksklusivt udseende. Alt bliver nyt, lige fra frost- og kølebokse til nye hylder, der giver et bedre overblik. Desuden vil butikken også komme til at syne mere strømlinet med brede gange – og så vil det være slut med tilfældigt placerede tilbudsborde  i midtergangene, hvor der er plads, fortæller Britta Skov Hansen, der er blevet sat grundigt ind i det nye butikskoncept som hun og souchef Claes Teut kommer til at bestyre butikken efter.

Den nye Coop365 åbner fredag den 12. marts. Det er den samme dag som Super Brugsen Farsø i den anden ende af Farsø Rådhuscenter lukker.

Også Super Brugsen er begyndt at sælge ud
Også her er uddeler Mathias Korsbæk ved at rydde ud i varerne med rabatter til kunderne. P.t. er det butikkens non-food varer der sælges ud af.

 

e-max.it: your social media marketing partner