FARSØ: I sidste uge startede skole og arbejde igen efter juleferien, men på en helt anden måde end normalt, for Danmark er stadig underlagt Corona-restriktioner.

For skolebørn betyder det at undervisningen foregår som fjernundervisning derhjemme, og for mange voksne gælder det ligeså, at arbejdet ikke foregår på arbejdspladsen men hjemmefra.

Men for de mindste børn har intet forandret sig her ved indgangen til det nye år. De kan fortsat benytte vuggestue og børnehave.

-Så hos os er alt ved det vante, vi tager imod børnene med åbne arme, lyder det fra leder i Højgårdens Børnehave, Hanna Jensen, med et smil. Det er kun ganske få børn der ikke møder ind.

-Retningslinjerne hos os er fortsat de samme, og de er ved at være hverdag for både børn og voksne, fortæller Hanna Jensen videre

Børnene afleveres og afhentes ved døren af deres forældre. Der vaskes hænder ofte og herefter opholder børnene sig indenfor deres gruppe, både inde og ude.

Grupperne er tit ude at gå en tur.

-Vi følger bl.a. byggeriet i nordbyen meget tæt. Det er en stor oplevelse for børnene, ligesom det er at gå en tur i Søanlægget og hilse på ænderne.

Vi kan godt savne, at kunne tage bussen mere ud til naturen, men det gør vi ikke lige nu.       

Kort og godt tager vi det stille og roligt og passer på hinanden, indtil det igen bliver mere normale tider, siger Hanna Jensen.

e-max.it: your social media marketing partner