VESTHIMMERLAND: Der oprettes i denne uge en lang række vaccinationssteder over hele Nordjylland.

Her skal borgere, som er over 65 år, og som både modtager personlig pleje og praktisk bistand fra kommunen, have mulighed for at blive vaccineret. Disse borgere inviteres via e-Boks, og der lægges løbende tider ud.

Vesthimmerland får eget lokalt vaccinationscenter
Region Nordjylland arbejder lige nu på højtryk for at oprette nære og lokale vaccinecentre i de nordjyske kommuner, heriblandt Vesthimmerland, hvor Messecenter Vesthimmerland i Aars bliver det lokale vaccinecenter.

I uge 1 åbnede Region Nordjylland så småt op for, at borgere over 65 år, der både modtager personlig pleje og praktisk bistand fra Rebild og Jammerbugt Kommune, kunne blive vaccineret på vaccinationscenter i Aalborg. Siden skulle der også åbne vaccinationscentre i Hjørring og Thisted.

Tre vaccinationssteder i Nordjylland viste sig at være for lidt
Nu har det vist sig, at det ikke er hensigtsmæssigt kun at have tre vaccinationssteder for denne målgruppe i en region med stor geografisk spredning. Derfor har Region Nordjylland og de 11 nordjyske kommuner valgt en ny løsning, hvor der bliver oprettet vaccinationssteder i alle nordjyske kommuner, herunder Vesthimmerland.

- Vi har erfaret, at det ikke dur for mange af disse borgere over 65 år, der både får personlig pleje og praktisk bistand, at de skal køre langt for at blive vaccineret. Derfor har hver kommune skullet pege på et fysisk sted, hvor en vaccination af disse borgere kan foregå allerede fra i denne uge, siger koncerndirektør i Region Nordjylland, Anne Bukh.

e-max.it: your social media marketing partner