FARSØ: - Vi havde regnet med, at vi måtte åbne vore butikker igen den 4. januar. Men det må vi ikke, det er irriterende, men det er sådan det er, lyder det fra formand for Farsø Handelsstandsforening, Jørgen Højrup Jensen. 

Han og resten af Farsøs butikker modtog den kedelige besked den 29. december, at restriktioner og dermed tvangsnedlukningen af butikkerne forlænges.

Foreløbigt er detailhandlen, med undtagelse af fødevarebutikker og apoteker lukket ned til den 17. januar.

-Jeg kan sige med hånden på hjertet, at rigtig mange af vore medlemmer er kommet rigtig fint igennem, det turbulente år vi har været igennem. Selvfølgelig er der nogle der har fået nogle voldsomme tæsk, men vi er rigtig glade for den opbakning vi har fået, lyder det fra Jørgen Højrup Jensen og fortsætter:   

Jeg ved godt, at rigtig mange kan blive rigtig trætte af at høre ”køb lokalt”, men vi er også rigtig trætte af Statsministeren, der opfordrer til at man skal handle på nettet. Så vi er rigtig glade for kundernes opbakning.

Der er stadig butikker der holder åbent. Er du i tvivl om hvem der holder åbent kan man gå ind på butikkernes hjemmeside eller facebook, eller ringe til dem og spørge. Vi må nemlig stadig godt handle ud af bagdøren med elektroniske handler. For køber du pr. telefon og betaler på mobilepay, må du stadig afhente varer i butikken. Det er der nogle butikker der tilbyder.

Vi håber vi må åbne den 17. januar. Vi gør i hvert fald vore butikker klar til det.

e-max.it: your social media marketing partner