FarSØ Festen fordeler overskud uden fest

FARSØ: FarSØ Festen har netop afholdt sit årlige repræsentantskabsmøde med klubberne bag, nemlig FUIK, Farsø KFUM HK, Farsø Rideklub og Farsø Motionsklub. 

Første gang at festen har været aflyst
2020 har været et meget specielt år. Ikke tidligere i FarSØ festens 46-årige historie har man været nødsaget til at aflyse festen. Men sådan blev det i år grundet corona restriktioner, der ikke har meget til overs for afholdelse af byfester og andre aktiviteter hvor man mødes.

Tombola og airpods
Byfesten har dog ikke ligget på den lade side af den grund. Derfor har festen også generet et overskud på kr. 16.000 til klubberne, vel at mærke uden at holde fest.

Det er gjort ved at gennemføre FarSØ festens tombola med god opbakning fra byens butikker og erhverv. Tombolalodderne blev solgt i forbindelse med handelsstandsforeningens Hot Sommer mandage, samtidig blev der også solgt airpods i samarbejde med lokale Tewa.

Farsø Vinen 2021 i handlen
Lige nu har FarSØ Festen fremskyndet Farsø Vinen 2021, der netop er kommet til salg hos Centerkiosken. 

-Vi håber, at Farsø Vinen 2021 kan komme i gavekurve eller blive serveret ved julebordet, fortæller Palle Bro Kristensen fra FarSØ Festen.

FarSØ festen har derfor hævet antallet af flasker til salg fra 1.200 til 1.800 stk. De første 250 flasker er allerede solgt. Fortjenesten ved salg af Farsø Vinen 2021 går også klubberne.     

Forbereder FarSØFesten 2021
Palle Bro Kristensen fortæller, at FarSØ Festen snart går i gang med de første forberedelser til festen i uge 33 i 2021.

-Det gør vi, selvom vi ikke på nuværende tidspunkt ved om det er muligt at afholde festen. Man kan ikke bestille telt, musik og øl med kort varsel, så det forhåndsreserverer vi i starten af det nye år med forbehold for en aflysning.

Vi er afhængige af, at vi må samle over 500 personer og der bliver lempet lidt på afstandskravene. Ellers kan vi ikke holde fest og heller ikke få økonomien til at hænge sammen.   

Ændret hold
Når FarSØ fest komiteen samles i starten af det nye år bliver det med et ændret hold.

Tidligere formand for FarSØ Festen, Ole Winkler er trådt ud og det samme er sekretær Tina Snedker. Begge har været med i mange år og giver nu stafetten videre. Nyt medlem i komiteen er foreløbigt Jess Andreasen. Senere følger også yderligere et medlem.

-De er som regel håndplukket, fortæller Palle Bro Kristensen, så vi kan fordele de mange praktiske opgaver imellem os bedst muligt.       

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: