FLEJSBORG: I morgen søndag er det 1. søndag i advent og dermed starter det nye kirkeår. Det er også dagen hvor nye menighedsrådsmedlemmer træder til og andre takker af.   

I Flejsborg Menighedsråd takker Hanne Marie Torp Kristensen af efter 43 år.    

Hanne Marie blev valgt ind i menighedsrådet for Flejsborg tilbage i 1977. Selvom hun var ung mor til 2 drenge og hustru på en stor gård med mange der skulle spise med, så havde hun alligevel tid og lyst til også og gøre en indsats i menighedsrådet.

I årenes løb er det blevet til 9 præster som Hanne Marie har været med til og ansætte. En optælling viser også, at Hanne Marie gennem de 43 år haft 23 forskellige medlemmer at forholde sig til i rådet.

Hanne Marie synes det har været en dejlig tid med menighedsrådsarbejdet, det har sprudlet med gode ideer og opmuntring. Noget Hanne Marie har sat meget pris på.

I alle årene har Hanne Marie været med i aktivitetsudvalget som arrangerer sogneaftener, koncerter i kirkerne og mange andre spændende ting.

Når Hanne Marie tænker tilbage, har der været stor forandring. Nu er der pålagt mange ting, hvor man før var mere selvbestemmende med gode ideer og selv kunne udføre dem.

Hanne Marie er mor til 4 drenge, har 11 børnebørn og derfor synes Hanne Marie, at tiden nu er inde at stoppe op, og gøre mere for børnebørnene

e-max.it: your social media marketing partner