VESTHIMMERLAND: Ser man på hvordan medlemmerne i veteranklubben Aalestrup Classic Bil & MC klub, er fordelt efter postnumre, så er 9640 Farsø klart den største bidragsyder af medlemmer til den lokale veteranklub i Vesthimmerland.

Veteranklubben med udspring i Aalestrup, har i alt omkring 530 medlemmer, hvoraf ca. halvdelen kommer fra Vesthimmerland.

De mange medlemmer holder klubbens kasserer Åge Jensen, fra Fjelsø nøje styr på. Det har han gjort i mange år og følger dagligt rutineret op på nuværende og nye medlemmer.


Klubbens kasserer Åge Jensen fører an på knallerttur. 

84 medlemmer fra 9640
Klubben har lavet en Top-10 over de postnumre, der leverer flest klubmedlemmer og her kommer Farsø ind på en klar førsteplads med 84 medlemmer.

9600 Aars ligger lige i baghjulet med 75 medlemmer og byen der ligger navn til klubben, 9620 Aalestrup kan levere 69 medlemmer til veteranklubben.

Resten af Top-10 listen ser således ud:
Nr. 4 - 9240 Nibe med 44 medlemmer, nr. 5 – 9500 Hobro med 38 medlemmer, nr. 6 – 8832 Skals med 21 medlemmer, nr. 7 - 9631 Gedsted med 15 medlemmer, nr. 8 – 9610 Nørager med 15 medlemmer, nr. 9. 9670 Løgstør med 14 medlemmer og på 10. pladsen, 8800 Viborg med 14 medlemmer.

Mange af medlemmerne er godt fordelt over hele Himmerland og der er naturligvis også en del derudover.


Sådan fordeler Aalestrup Classics medlemsskare sig på postnummer. Som det ses kommer flest fra 9640 Farsø. 


Medlemmer fra Vejle i syd til Sindal i nord
Der er medlemmer fra Vejle i syd og op til Sindal og Læsø i nord, og det er vel og mærke aktive medlemmer. Det vil sige medlemmer som deltager i klubbens arrangementer gennem hele året.

- Jeg er imponeret over at medlemmer der har op til 120 km kørsel hver vej, gerne tager turen til Vesthimmerland for at køre en aftentur på deres knallert, motorcykel eller bil. Eller måske bare til en kop kaffe og en film eller foredrag i klubhuset. I sommersæsonen kommer de endda flere gange på en måned, siger en imponeret formand, Henrik Bygholm

Biler, motorcykler og knallerter
Aalestrup Classic Bil & MC Klub repræsenterer både biler, motorcykler og knallert, de skal blot være mindst 25 år gamle. Klubben startede i 2002 som en bil og MC klub. I 2012 udvidede klubben med en afdeling for veteranknallerter og i år blev det til endnu en afdeling. Denne gang for de gamle forhjulstrukne Velo Solex og Velo Vap knallerter.

Aktiviteter på corona stand-by
Trods svære Coronatider, hvor aktiviteterne er sat på midlertidig stand-by, kan Aalestrup Classic Bil & MC Klub stadig notere fremgang i medlemsskaren.

- Til trods for at vi har haft en køresæson med mange begrænsninger med at samles og at vi faktisk ligger helt stille i tiden, så vælger nye veteranejere stadig at være med i fællesskabet, beretter formanden og fortsætter

- Normalt ville vi være i fuld gang med vore vinterklubaftner i vores klubhus på denne årstid, men det har Coronaen også sat en kæp i hjulet på.

Forbedrer klubhus
- Vi benytter den stille tid til at lave lidt om i vores klubhus i Aalestrup. Vi får et noget større og moderne køkken. Det glæder vi os til at indvie, når vi igen kan mødes i klubben.

Klubben arbejder også på at få klubhuset dekoreret med et murmaleri.

- Vi har en mur ud mod vores parkeringsplads på ca. 11 x 4m. Den vil vi gerne have dekoreret med nogle gamle køretøjer og glade mennesker, det som klubben står for. Vi syntes det vil pynte i området med sådan et stort kunstværk og vi har kontakt til 2 professionelle kunstnere, der har budt ind på opgaven.

Vi arbejder i øjeblikket på at finde et par sponsorer, da det er et ret dyrt projekt for os. Alt efter om vi vælger et maleri direkte på muren eller et stort print, koster det mellem 35.000 og 50.000 kroner.
Vi håber vi kan få projektet i gang i løbet af foråret, slutter den optimistiske formand.


Aalestrup Classic biler ved klubhuset i Aalestrup


e-max.it: your social media marketing partner