FARSØ. Der har været store spekulationer omkring gennemførelsen af årets ubetingede største handelsdag, ”Black Friday”, i et år med corona.

Således også i Farsø, hvor man gør en række tiltag, således at kunderne kan tage fat på julegaveindkøbene - med rabat, på en sikker og tryg måde.    

Handel spredt over flere dage
For det første er Black Friday ændret til Black Days. Det betyder at de ”sorte tilbud” kan handles over tre dage, fredag, lørdag og søndag med udvidet åbningstid.  Enkelte Farsø butikker er sågar allerede i gang og kører Black Week. Formålet er at sprede handlerne og dermed kunderne over flere dage, således at kunderne kan handle i ro og mag og holde god afstand til hinanden i butikkerne. Det skal hertil tilføjes, at det ikke har indflydelse på de gode tilbud, de er stadig lige gode.

Handl trygt i Farsøs butikker
I butikkerne har man også gjort ekstra tiltag, da både kundernes og medarbejdernes sikkerhed er højeste prioritet.

Særlige forholdsregler i forbindelse med Black Days inkluderer ekstra personale og større afstand mellem tilbuddene i butikkerne.  I Farsø Rådhuscenter vil der hele fredagen desuden være sikkerhedsvagter som har ekstra håndsprit og mundbind, ligesom de venligt vil minde kunderne om, at der skal holdes afstand.

6000 gratis flasker håndsprit udleveres til kunderne
Som en omsorgsfuld gave – og tak til kunderne for at handle i Farsø i forbindelse med Black Days, udleveres der 6.000 gratis flasker håndsprit til kunderne. De udleveres i forbindelse med en handel i Farsøs butikker.

Tager det meget seriøst
-Butikkerne i Farsø tager det her meget seriøst og er klar til at tage imod kunderne med mundbind, håndsprit og afstand. Ingen skal føle sig utrygge ved at handle i de fysiske butikker i Farsø, nu hvor julehandlen sætter ind, siger formand for Farsø Handelsstandsforening, Jørgen Højrup Jensen.

Der er ingen tvivl om, at de lokale butikker har haft et hårdt år, og mange er afhængige af en god julehandel for at indhente det forsømte. Derfor er opfordringen også fortsat, at købe julegaverne i de lokale fysiske butikker, så de også er her, når corona-tiden er ovre. 

Det er også værd at bemærke, at mange af Farsøs butikker har en rigtig god service, hvor de også tilbyder at aflevere varer i døren eller stille dem udenfor. Opfindsomheden blandt butikkerne er stor, de gør alt hvad de kan for at hjælpe med en tryg handel.            

e-max.it: your social media marketing partner