FARSØ: Julen er traditionernes tid, men desværre må flere traditioner i år holde pause, grundet de corona omstændigheder som vi befinder os.

Sådan er det også for Farsø Handelsstandsforening - der om nogen, hvert år ser frem til at jule.

Man har derfor i år valgt at skrue op for julehyggen og ned for aktiviteterne.

Det betyder bl.a. at den traditionelle ankomst med julemand og julenisser til tændingen af julebelysningen fra Store Torv i Farsø midtby er aflyst. Ligeledes er også de mange boder med julegodter, dans om træet og aflevering af julesokker.  Disse hyggelige traditioner sætter forsamlingsforbuddet lige nu en stopper for.

Men jul skal der til!. Derfor er der skruet ekstra op for julebelysning og juleudsmykning i år i Farsø, bl.a. med nyt pynt, som det blev beskrevet i sidste uges avis.

LÆS OGSÅ: Giver os julelys i øjnene
LÆS OGSÅ: Julebelysningen lyser endnu flottere i år

Når gadelysene tænder torsdag aften vil der være syn for sagen, hvorfor de der gerne vil have juleglæden tændt, opfodres til at køre - eller gå en tur i hovedgaden for at se den flotte julebelysning og kæmpenisserne.

I stedet for julesokker, vil der søndag den 6. december blive uddelet juleslikposer fra Farsøs butikker til børnene. Håbet er så, at slikposen puttes i børnenes julesok derhjemme.

e-max.it: your social media marketing partner