FARSØ: I dag lagde repræsentanter fra Støtteforeningen for Farsø Sygehus og Lions Club Farsø vejen forbi, for officielt at overdrage en gave.

Gaven var til terapien på Farsø Sygehus, hvor fysioterapeut Vibeke H. Pedersen tog imod.

Man kunne fornemme smilet inde bag mundbindet og glæden da hun fortalte, at man havde ønsket en benpres til erstatning for håndvægte og vægtmanchetter gennem rigtig mange år. Nærmere bestemt 12 år, ligeså længe som hun har fungeret som fysioterapeut i terapien på Farsø Sygehus.

Benpressen anvendes i terapien til specialiseret genoptræning af opererede patienter eller patienter med sportsskader. Den bruges til at styrke hofte, knæ og ankler.

Vibeke H. Pedersen fortæller, at benpressen minder meget om et lignende styrketræningsredskab i fitnesscentret, men den adskiller sig ved, at man træne med et lavere antal kilo – altså lavere belastning. 

Lions Club Farsø kunne tidligere i år skænke tv-ophæng til Palliativ afsnit på Farsø Sygehus.

– Det glæder os i lokalafdelingen af Lions Club, igen at kunne bidrage til noget, som ikke kan bevilliges over driften, lød det fra Lions Club Farsøs repræsentant ved overdragelsen, Peter Møller.

Også Støtteforeningen for Farsø Sygehus har kunnet imødekomme ønsker på Farsø Sygehus. For to uger siden blev der skænket en hygiejnestol til Palliativ afsnit.

Denne gang kunne man altså skænke benpressen sammen Lions Club. Benpressen har kostet kr. 37.521.

Fra Gert Hosbond,fra Støtteforeningen for Farsø Sygehus, lød det, at en opgørelse viser at Støtteforeningen siden 1990 har bidraget med ønskegaver til Farsø Sygehus på over 2. mio. kr.

-Vi har ikke altid bidraget med det fulde beløb til nyt udstyr, men så til gengæld bidraget med et tilskud, så indkøbet er blevet muligt, fortæller Gert Hosbond.

e-max.it: your social media marketing partner