FARSØ: Æblehøsten er forbundet med efterår og forberedelser til en mørkere årstid, som også er en hyggelig årstid. Derfor inviterede Farsø Rådhuscenter i denne uge til æbledage, hvor æblerne selvfølgelig havde en central rolle, men butikkerne diskede også op med ”tilbud med bid i”.

Fredag blev alle kunder budt på en gratis portionspakket pose æbler – og der var nok at dele ud af, da der var indkøbt 1.000 kilo af de velsmagende æbler og pærer af forskellige sorter.Samme dag havde Brovejens Frugtplantage indtaget Centertorvet med æbler, pærer, most og honning.

Lørdag var det muligt at købe en lækker æbletærte til en billig penge hos Den Gode Smag til at tage med hjem til eftermiddagskaffen.

Æbledage bød også på to konkurrencer. Fredag og Lørdag kunne man give et bud på hvor æbler der befandt sig i æblecylinderen på Centertorvet. Det rigtige svar var 100 æbler og det gættede Birgit Østergaard fra Farsø og Anette P. Jensen fra Skivum, der dermed hver havde vundet et gavekort på kr. 700 til Farsø Rådhuscenters butikker.

Den anden konkurrence, som fandt sted lørdag, gik på at vise en dagsaktuel bon på over kr. 350 fra centrets butikker. Derved kunne man dreje op lykkehjulet på Centertorvet og vinde en gave bestående af 3 l. æblemost, chokolade og en Farsø Vin.


e-max.it: your social media marketing partner