FANDRUP: Tidligere i år, nærmere bestemt den 3. februar i år, åbnede automekaniker Bo Svendsen, autoværksted på Fandrupvej 38, hvor han også bor privat.

først er nu at autoværkstedet bliver hans fuldtidsbeskæftigelse.

-Ellers har jeg arbejdet 3 dage ude om ugen som daglejer hos andre værksteder, og kun haft to dage hjemme for at passe mit eget, fortæller Bo Svendsen.  

Automekaniker siden 1997
Bo Svendsen har ellers mange års erfaring som automekaniker og selvstændig. I 1997 stiftede han Rønbjerg Auto. I 2008 rykker han til Løgstør og værkstedet skifter navn til Autopartner og bliver en del af en landsdækkende mekanikerkæde. I 2017 lukker værkstedet.

Jeg har det bedst med at arbejde for mig selv. Jeg havde en del ansatte, og det blev for meget og for stort for mig, så derfor sluttede det i 2017. 

Bo Svendsen kommer oprindelig fra Vilsted, men har siden 2013 boet på Fandrupvej, hvilket skyldes at han kone Henriette stammer fra Farsø og er opvokset i Farsø by.

Har passion for traktortræk
Men bylivet er ikke foreneligt med et værksted og slet ikke den hobby han har med traktortræk. En passion han har dyrket siden han var 16 år. Jeg startede ud med en Deutz, men den var snart ikke nok, så traktorerne fik større og større motorer, så egentlig kunne jeg ligeså godt være blevet landbrugsmaskinmekaniker i stedet for automekaniker, for han elsker at skrue og specialbygge.

I dag har han en specialbygget Case med navnet ”El tempo gigante” malet hen over motorhjelmen. Den deltager han i traktortræk med i Danmark og udlandet. Lokalt vil flere have set hans traktortrækker udstillet i forbindelse med By Night arrangementer i Farsø.

-Det bliver til mange weekender om året, men det er det ikke blevet til i år på grund af Corona, hvor mange stævner er blevet aflyst, fortæller Bo Svendsen, der har en specialbygget lastbil til at fragte traktortrækkeren, mekanikere og somme tider Henriette med rundt i, når de skal til stævner.

Autoværkstedet er åbent
Autoværkstedets internationalt klingende navn BS Parts & Carsupply kommer sig også af, at Bo Svendsen efter 2017 leverede dele til traktortrækkere og fik dem specialimporteret fra udlandet – især USA. Men denne forretning er med årene blevet mindre, så nu er det autoværksted – og lige nu aktuelt salg af vinterdæk, forretningen er baseret på.

Bo kan reparere alle typer biler og mærker og har naturligvis et komplet værksted indrettet. Da Farsø Avis er forbi, har han taget hele motorblokken ud af varebil, der skal til hovedreparation.

Jeg har en god kundekreds med fra Rønbjerg og Løgstør, så jeg har klaret mig OK i det skjulte, men vil da naturligvis også gerne have nye lokale kunder.

e-max.it: your social media marketing partner