ULLITS/VESTHIMMERLAND: Årets frivilligpris i Vesthimmerland plejer normalt at blive overrakt på ”Frivillig Fredag” - i overværelse af et stort antal af kommunens frivillige.

Det kunne desværre ikke lade sig gøre i år - men det gjorde nu ikke glæden mindre hos de tilstedeværende, da ”Frivilligprisen 2020” her til eftermiddag  blev overrakt til ”Mor Roligs Hjælpeteam” i Ullits. Overrækkelsen foregik i Byrådssalen i Aars, hvor alle indstillede, Frivilligrådet, Kultur- og Fritidsudvalget samt borgmester Pr Bach Laursen var med til at overvære overrækkelsen.

Bag ”Mor Roligs Hjælpeteam”står Anette Rolighed Nielsen, som var indstillet hele to gange for sin store indsats med indsamling og uddeling af alt fra spil og tøj til indbo og mad til trængende i hele Vesthimmerland. Eksempelvis modtager de uledsagede asylbørn i Østrup gaver fra ”Mor Roligs Hjælpeteam”s

-Anette er en kæmpe ildsjæl, som løfter en stor social opgave trods egen sygdom.. Hun gør ikke meget væsen af sig, men sætter et kæmpe aftryk med sin hjælpsomhed. Alt dette sker af Anettes egen frie vilje og foregår fra Anettes private bolig i Ullits. Vi har også ladet os fortælle, at Anette bl.a. har kontakt til Dana Cup, hvor overskud af mad, glemte sager mv. også finder vej til Anettes adresse, lød det bl. a. ved prisoverrækkelsen.

Ved prisoverrækkelsen lød der i øvrigt også en stor tak til alle kommunens øvrige frivillige, som i dagligdagen gør en ekstra indsats for at understøtte det gode liv i Vesthimmerland!

- I gør det så godt, lød det anerkendende fra de Frivilligrådet og de tilstedeværende lokalpolitikere.

e-max.it: your social media marketing partner