GEDSTED: Industritekniker Rasmus Bach Søager fra Gedsted var blandt prismodtagerne, da ML-Prisen 2020 blev uddelt i dag.

Det var 18. år i træk, at Metalindustriens Uddannelsesudvalg uddelte ML-Prisen til 25 af metalindustriens dygtigste lærlinge der har fået karakteren 12 i deres svendeprøve.

Rasmus har således skilt sig ud med et højt fagligt niveau, men også de sociale kvaliteter har  vægtet højt i udvælgelsen. Derfor er det et fællestræk for Rasmus og de øvrige prismodtagere, at de, udover at have opnået topkarakter til svendeprøven, også er gode kammerater og kolleger.

Rasmus Bach Søager har gået på Techcollege og været i lære hos Grundfos A/S. Han er blevet indstillet til prisen af skolen og virksomheden. I indstillingen lyder det blandt andet:

- Rasmus er rar, hjælpsom og fagligt rigtig dygtig. I bund og grund en person man gerne vil arbejde sammen med. Rasmus har vist sig som en god rollemodel, ikke kun for Grundfos, men også for industritekniker-uddannelsen, når der har været skolebesøg. Rasmus har vist, at han kan arbejde under pres og holde hovedet koldt. Det gælder i praktikken, men sandelig også da han blev far midt i svendeprøven.

Selv giver Rasmus følgende bud på, hvorfor netop han har skilt sig ud blandt de mere end 200 indstillede.

- Det handler om at have interesse for faget, være fokuseret, sætte sig mål og tage ansvar for egen læring, siger han.

e-max.it: your social media marketing partner