GUNDERUP: Marketingbudgettet hos Gunderup Fiskesø er normalt begrænset. Men lige nu kan du møde fiskesøen i en flot reklamefilm – sammen med internetudbyderen Stofa.

I årevis er kunderne kommet til Lene Nielsen hos Gunderup Fiskesø på grund af det flotte udvalg og den gode service. Men i starten af september fik de en oplevelse ud over det sædvanlige, da butikken fik besøg af et større filmhold med kameraer og lamper.

Lene og Gunderup Fiskesø har nemlig indgået samarbejde med internetudbyderen Stofa, og lige nu kan  reklamefilm, hvor Lene optræder sammen med Stofa, ses på i reklameblokken på regionalt tv. 

Samarbejdet mellem Gunderup Fiskesø og Stofa er kommet i stand af flere grunde. Dels vil Stofa gerne være mere synlige i nærområderne, men samtidig ønsker man også at give noget igen til lokale erhvervsdrivende. Og så var det et logisk skridt at række hånden frem.

Salgschef i Stofa Claus Fallingborg forklarer:  - Det skal være lige så naturligt at købe internet hos Stofa som at købe brød hos den lokale bager. Så selvom vi er en landsdækkende virksomhed, er det vigtigt, at vi er på lige fod med butikkerne på gågaden. Derfor er vi rigtig glade for aftalen med Lene og Gunderup Fiskesø.

Spar penge på dit internet og fisk i 50 timer
Som du kan se i reklamefilmen, skal samarbejdet mellem Gunderup Fiskesø og Stofa tages helt bogstaveligt. Her udveksler de to nemlig tilbud, så det, du sparer på internettet, kan du købe for i fiskeshoppen.

I Gunderup Fiskehop var det en noget anden arbejdsdag, end de var vant til. Og selvom det var første gang foran kameraet til den helt store reklamefilm, er det bestemt ikke sidste gang. Lene udtrykker stor begejstring over samarbejdet og vil ikke afvise, at hun stiller op til noget lignende igen.

Sjovt at være skuespiller for en dag
- Dengang vi blev kontaktet, så tænkte vi lynhurtigt: ‘Vi tager den udfordring op, og så prøver vi!’ Og det havde vi det meget sjovt med. Vi havde en fest! Jeg håber, at den her reklame får folk til at tænke på os og får dem til at komme ned og benytte tilbuddet hos os, smiler Lene – og understreger, at tilbuddet i filmen skam er rigtigt nok. Så man er velkommen forbi, hvis man har penge til overs, f.eks. efter at have fået billigt internet.

e-max.it: your social media marketing partner