ULLITS: Som noget nyt dette skoleår er der, ud fra erfaringer med Corona-krisens start i foråret, blevet indført udedage hver fredag.  Det har foreløbigt været i august og september og forventes at fortsætte i maj og juni næste år.

Hjemme på skolen er der bygget hytter af naturmaterialer og arbejdet med udelivet. Cyklerne er blevet brugt i skolegården af de yngste og der er samlet bær og bagt lækre kager.

Eleverne har brugt cyklen rigtig meget som transportmiddel for ikke at bruge offentlige transportmidler. På den måde har 1. og 2. klasse cyklet til Herregården Hessel for at opleve, hvordan det var at leve i 1800 tallet. Her blev de delt op i pige og drenge grupper og arbejdede med hver deres områder indenfor livet som børn i 1800 tallet.

Ligeledes har 5. og 6. klasse cyklet for at komme rundt til de forskellige steder. Der er blevet arbejdet med matematik ved at måle højder på forskellige høje ting i naturen. Der er ligeledes blevet tilberedt mad de steder hvor de kommet. Hjemmebagte kager og is har været med som fast bagage på cykelturene. På en af turene blev Søanlæget i Farsø besøgt, hvor der blev lavet rollespil over modstandsbevægelsen.

Afslutningsturen gik til Alstrup med pølser og bål, ”Gæt og grimasser” omkring ordklasser og ”Hvordan læser man en busplan”.e-max.it: your social media marketing partner