ØSTRUP: Hvis alt havde været normalt, så havde Østrup Tømrer- og Snedkerforretning indbudt til reception i denne uge.

Men på grund af Corona-situationen må firmaet udskyde fejringen af, at det nu er 25 år siden Søren Andersen stiftede Østrup Tømrer- og Snedkerforretning.

Først til sommer 2021 bliver bordet dækket og glassene hævet for firmaet.

Indtil da fortsætter de omkring 14 ansatte det daglige arbejde, og der er nok at se til.

Købte i 1995
Søren Andersen købte i 1995 et firma af tømrer Peter H. Laursen. De første tre år var de to i firmaet. Men i 1998 flyttede firmaet til Østergade 29 i Østrup, hvor lokalerne og antallet af medarbejdere af flere omgange er udvidet siden.

Sidste år valgte Søren Andersen at invitere to medarbejdere ind i ejerkredsen: Morten Rask og Esben Pedersen. De tre har gennem de seneste år specialiseret i forskellige dele af virksomheden.

Morten Rask arbejder fortrinsvis med forsikringsskader, og har ansvaret for samarbejdet med forsikringsselskaberne. Han er uddannet håndværkstaksator.

Esben Pedersen beskæftiger sig fortrinsvis med lidt større opgaver, som tagudskiftninger og landbrugs- og industribyggeri.

Søren Andersen har fingeren på pulsen og byder ind med erfaring og know-how, hvor det bliver nødvendigt. Han forestår desuden en stor del opgaver og projekter i det daglige.

Noget af det som gør Østrup Tømrer- og Snedkerforretning speciel er, at de stadig har et snedkerværksted, hvor de udfører specialopgaver. Det kan være en kirkedør eller nye vinduer til kirker. Der er også eksempler på, at de har bygget en smart bar til en kunde.

- På snedkerværkstedet udfører vi de opgaver, der ikke kan købes færdige, forklarer Morten Rask.

Hovedparten af firmaets opgaver ligger ikke så langt fra Østrup, men når det gælder forsikringsopgaver og kirkerenoveringer, så kommer de langt omkring - blandt andet til Frederikshavn.

Ansigtet udad til
- For at vi kan udføre de opgaver, så kræver det også, at vi har kompetente medarbejdere - og det har vi, fastslår Morten Rask.

Mange af dem har også været i firmaet i mange år. Det er ikke ualmindeligt, at medarbejderne kan fejre 10 og 15 års jubilæer. En enkelt har været med i 22 år.

- De er med til at tegne firmaet udad til. De er alle kendte ansigter hos vores faste kunder. Det er i lige så høj grad den enkelte svend, der bliver efterspurgt, når kunderne ringer. De er vi både stolte og glade over, siger Søren Andersen.

 

e-max.it: your social media marketing partner