STISTRUP: Med kort varsel, nærmere bestemt her til formiddag valgte Efterskoleforeningen at aflyse den landsdækkende Efterskolernes Dag. 

Det er derfor nu individuelt op til efterskolerne, om de fortsat vil afholde Efterskolernes Dag på søndag.

På Efterskoleforeningens anbefaling vil fysisk fremmøde derfor være aflyst på Farsø Efterskole.

-Men heldigvis har vi værktøjer til at vise skolen frem alligevel, fortæller forstander Søren Dolmer. Vi har valgt at gøre det digitalt via zoom.

Vi arrangerer tre streamede rundvisninger rundt på skolen, hvor der med elevernes hjælp vil blive vist hvad der laves på linjefagene. Elevværelserne vil blive vist frem, og så vil vi også vise hvordan vi arbejder med IT. Vi er jo en skole med særligt fokus på ordblinde og brug af IT i den forbindelse, forklarer Søren Dolmer.

Normalt har vi besøg af 600 elever og deres forældre i forbindelse med Efterskolernes Dag, så det vil være helt fantastisk hvis mellem 150-200 interesserede unge vil tage med på de virtuelle rundvisninger, som vi vil arrangere tre af i løbet af Efterskolernes Dag. Man skal bare melde sig til via vores hjemmeside, fortæller Søren Dolmer, så får man tilsendt et link på mail.

Undervejs vil det også være muligt at stille skolen spørgsmål via chat.

Søren Dolmer fortæller at man en gang tidligere har prøvet den digitale rundvisning. Det skete i forbindelse med ”Nye elevers aften” i maj måned.

-Men det vil aldrig blive så godt som ved fysisk fremmøde. Så derfor vil vi også tilbyde de elever, der gerne vil besøge skolen fysisk, at lave en aftale om det. På den måde kan de også få uddybet spørgsmål vedrørende linjefag og undervisning med lærere og evt. skoleledelsen, slutter Søren Dolmer, der er meget spændt på hvordan dette års udgave af Efterårets Dag spænder af.

e-max.it: your social media marketing partner