HVALPSUND: Der er tradition for afholdelsen af ”Naturens Dag” - som er en landsdækkende aktivitet, også finder sted på stranden i Hvalpsund. Således også i år.   

Tag derfor familien under armen på søndag eftermiddag og oplev Limfjordens gemmer til vands lands og i luften med hjælp fra det rullende naturcenter, som har NaturNørd aktiviteter med.

-Vi har waders med i alle størrelser, så både børn og voksne kan komme ud at stryge rejer i fjorden fortæller naturvejleder Karin Winther. Det er lidt vildt, at mange ikke ved, at man ved blot at gå to meter ud i vandet kan fange fjordrejer som vi kan købe i butikkerne. Og ”vildt” er netop temaet for dette års Naturens Dag.

Naturen kan noget helt særligt. Naturen er vild og foranderlig, men den kan også skabe ro, når livet bliver hektisk. I naturen er der altid nye og spændende oplevelser i vente, både for voksne og børn. Naturen har vildt mange oplevelsesmuligheder, hvilket Danmarks Naturfredsforening også denne søndag er med til at sætte fokus på sammen med Vesthimmerlands Kommune.

-Sammen vil vi opfordre alle til at bruge naturen vildt meget og få vildt lyst til at komme tilbage for at opleve, blive tryg, blive overvældet, blive afslappet, blive klogere, venligere og sikkert vildt glad, siger Karin Winther.

-Til Naturens Dag i Vesthimmerland skal vi være vilde og udfordre os selv sammen som familie. Har du nogen sinde smagt fjordrejer, holdt en krabbe eller ved du hvad fjæsingen ville vinde i, hvis den stillede op i en talentkonkurrence eller måske hvem sildens værste fjende er?, spørger Karin Winther.

e-max.it: your social media marketing partner