VESTER HORNUM: På Vester Hornum Skole glæder man sig. Om kort tid, vil skolen tage en nyopført fløj i brug.  Den består af et stort musiklokale og nye klasselokaler til 7. 8. og 9. klasse.

Musiklokalet, der også har været anvendt af Kulturskolen, har hidtil befundet sig i den gamle inspektørbolig, mens overbygningen har været lidt klemt siden at børnehaven flyttede til skolen.

Men skoleleder Rolf Sanderhoff er glad for at børnehave, LBO og skole nu er samlet på samme sted. Det er helt unikt at pasningsordning, skole og idrætsaktiviteter er samlet op ad hinanden.

Det samme kommer nu til at gælde med musikken.  Samarbejdet med Vesthimmerlands Kulturskole omkring musik og billedkunst, gør at eleverne på Vester Hornum skole får ekstra god adgang til musik og kunst.  

Den nye musikfløj, der i dag fik indmuret en tidskapsel i sin mur forud for selve indvielsen senere, fik en tale med på vejen fra skolelederen, da han og skolens elever fulgte murernes arbejde på tilbygningens gavl.          

 
 
Alle elever i på skolen var tilstede da tidskapslen blev indmuret i den nye fløj.               

-Vi murer nu en tidskapsel ind. Det er ligesom en flaskepost som man smider ud i havet. Man ved ikke rigtig hvad der sker. Der er ikke nogen af os der ved om denne kasse kommer ud af muren igen. Men hvis nu den bliver fundet, så tror jeg det er fordi der bliver bygget en kæmpestor koncertsal her i Vester Hornum. Det er fordi, at der herinde er nogen der har gået på Kulturskolen eller har haft musik. De har siddet herinde og øvet sig, for det er et lokale hvor den næste nye popstjerne bliver ”født”. Det er jeg overbevist om! - Det bliver en af jer!. I skal bare lige øve jer en lille smule og høre efter hvad Ulla(musiklærer – red) siger eller gå på musikskole så kan I sagtens gøre det. Men det kan selvfølgelig også være, at der bare skal bygges noget mere, og så finder man kassen, og heri kan man se at der ligger en hilsen fra alle os der er her i dag.

Den grønne metalkasse, der udgør tidskapslen, indeholder en seddel fra hver klasse med elevernes navne, lærernes navne, fakta om bygningen, skolen og om året 2020.    

En af skolens elever, Kasper fra 7. klasse, fik æren af at indmure kapslen i muren. Det skete efter en kort instruktion fra murermester Hans Meldgaard. Det gik rigtigt fint og med hurraråb fra kammeraterne på Vester Hornum Skole.


Om kort tid er tilbygningen til Vester Hornum Skole færdig, og musiklokalet som man kan kigge ned i her, kan tages i brug.     

e-max.it: your social media marketing partner