FARSØ: Efter lidt over to år som uddeler i Super Brugsen Farsø, rykker Peter Uttrup Orbesen nu videre – men ikke langt, kun til Super Brugsen i Aalestrup, hvor han tiltræder som uddeler den 1. oktober.

Her afløser han Per B. Mortensen, der også tidligere har været uddeler i Super Brugsen, Farsø. Per B. Mortensen indgår i en seniorordning på 20 timer og bliver altså i butikken i Aalestrup som menig ansat, mens Peter Uttrup Orbesen overtager uddelerjobbet.

-Jeg kunne ikke lade chancen gå forbi, da jeg så jobopslaget, siger Peter Uttrup Orbensen, der naturligvis er ked af at forlade Farsø, men omvendt også ser frem til nye udfordringer i det nye job. Omsætningsmæssigt ligger Aalestrup højere end Farsø, har egen vaskehal og egen vareudbringning. Det ser jeg frem til at beskæftige mig med. Samtidig bliver jeg også i lokalområdet, da jeg jo er fra Nørager.     

Hvem der skal afløse Peter Uttrup Orbesen i Super Brugsen Farsø er endnu uvist. Uddeler jobbet blev først opslået internt i Coop i sidste uge. Det er derfor ikke sandsynligt, at en ny uddeler står klar i Farsø til 1. oktober. Indtil da er det souchef Jesper Larsen, der tager over.

e-max.it: your social media marketing partner