FARSØ: Farsø Handelsstandsforening, Dronning Ingrid Hallerne og Messecenter Vesthimmerland er i fuld gang med planlægningen af forbrugermessen BOLIG, Mad og Livsstil, der afholdes i Dronning Ingrid Hallerne i Farsø i weekenden d. 12. – 13. september 2020.

Vi har siden nytår været i gang med planlægningen af messen, der er sat i gang på opfordring af Farsø Handelsstandsforening, udtaler Brian Otte, direktør for Messecenter Vesthimmerland.

Tæt på 60 udstillere
Vi oplever en fantastisk opbakning fra de mange erhvervsdrivende i lokalområdet om at deltage på messen med en stand.

Vi er meget tæt på 60 forskellige stande med virksomheder, der gerne vil præsentere deres produkter for publikum. Vi sørger for ekstra brede gangarealer og luft imellem standene af hensyn til COVID 19. Det varer derfor ikke længe, før vi må melde udsolgt af stande fortsætter Brian Otte.

De mange stande bliver opbygget i begge haller, i foyeren og på udendørsarealerne ved Dronning Ingrid Hallerne i Farsø.


Ud over inspiration til bolig, mad og livstil byder forbrugermessen også på underholdning bl.a. den lokale duo Nikolaj Rønaa og Thea Dalgaard der underholder med musik og sang    

Underholdning med lokale og kendte nationale kunstnere
Vi sætter underholdningen i højsædet – både for store og små, så vores gæster får en god oplevelse. Børnene får bl.a. mulighed for at blive dekoreret med ansigtsmaling, den lokale duo Nikolaj Rønaa og Thea Dalgaard underholder med musik og sang lørdag, ligesom vi får besøg af den populære Lune Carlsen, der underholder med hans mange Kim Larsen sange søndag på messen.

Vi afslutter messen søndag eftermiddag med en stor auktion, hvor de mange udstillere får mulighed for at sætte nogle af deres varer på auktion, og publikum kan gøre en god handel.

700 personer tilladt i hallerne
Vi har mødt flere spørgsmål fra både udstillere og interesserede besøgende, der gerne vil høre, hvordan vi griber sikkerheden an i forhold til COVID 19.

Vi har meget stor opmærksomhed på Corona & COVID 19. Messen er underlagt myndighedernes retningslinjer for messeaktivitet i Danmark. Disse retningslinjer giver en undtagelse til forsamlingsforbuddet på 100 personer, idet det er det samlede tilgængelig publikumsareal i Dronning Ingrid Hallerne, som er afgørende for hvor mange personer vi må samle samtidig.

Som reglerne er nu, må vi samle ca. 700 personer til messen i Farsø.

Vagter ved dørene
Vi styrer dette antal, ved konstant at have vagter ved dørene, som tæller alle personer, som går ind og ud. Alle udstillere skal på forhånd desuden oplyse, hvor mange personer de medbringer på deres stand – hertil kommer at der bliver sat sedler op foran hver eneste stand, hvor det tydeligt fremgår, hvor mange personer, der må opholde sig på de enkelte stande samtidig.

Brede gangarealer
Vi sørger naturligvis for håndsprit overalt og god afstand med brede gangarealer, ligesom vi har mundbind til salg ved indgangen.

Udviklingen i smittetrykket bekymrer os meget – vi følger situationen meget tæt, og sikrer os naturligvis at alle anbefalinger og retningslinjer i forhold til afstand, hygiejne og symtomfri adfærd blandt gæster, udstillere og medarbejdere overholdes til punkt og prikke.

Vi vil på ingen måde gå på kompromis med sikkerheden for vores mange besøgende, frivillige og medarbejdere, hvorfor det vil være en klar forudsætning, at Forbrugermessen Bolig, Mad & Livsstil kan gennemføres forsvarligt og trygt for alle, slutter Brian Otte.

Vi glæder os til en spændende weekend, hvor de mange udstillere og lokale kunder kan mødes til en god snak på de forskellige stande.

e-max.it: your social media marketing partner