FARSØ: Når der i næste måned afholdes forbrugermesse i Farsøs Dronning Ingrid Hallerne, så er det på initiativ af Farsø Handelsstandsforening.

Der har ikke været afholdt forbrugermesse i Farsø siden 2002, hvor ellers de populære Focus-messer blev afholdt jævnligt med 2 til 4 års mellemrum.

-Løgstør, Aars og Aalestrup har deres forbrugermesser, men ikke Farsø i årevis, siger herretøjshandler og indehaver af Din Tøjmand i Farsø Rådhuscenter, Finn Bisgaard.

Vi vil også gerne vise hvad Farsø formår af handel, håndværker erhverv, serviceerhverv, turisme og foreninger. Vi har nemlig meget at byde på, og det vil vi gerne vise frem for borgerne i Vesthimmerland, ved at invitere dem på forbrugermesse. 

Vi er glade for vores indkøbscenter og afholder arrangementer og events jævnligt her, men Farsø er også andet end handel. For min butiks vedkommende glæder jeg mig til at borgerne kan møde mig på en anden bane – nemlig på messen      

Det var netop Finn Bisgaard, der på et møde handelsstandsforeningen forespurgte de andre medlemmer om stemningen for at afholde en forbrugermesse i Farsø. Det var der interesse for, og derfor blev der kor tid efter taget kontakt til Dronning Ingrid Hallerne og Messecenter Vesthimmerland omkring det praktiske til afholdelsen af messen.        

Der er stor interesse for deltagelse på messen, hvor tæt på 60 udstillere har meldt sig til. Det er Dronning Ingrid Hallernes opvisningshal, træningshall, foyer og udendørsarealer der tages i brug.        

LÆS OGSÅ: Forbrugermesse i Dronning Ingrid Hallerne

e-max.it: your social media marketing partner