FARSØ: Der var egentlig planlagt en infoaften om Farsøs nye lejeboliger, ”Mortensparken” i marts måned, en måned efter at de første lejere var flyttet ind.

Men det satte Corona-situationen en stopper for.

Men nu prøver Aars Boligforening, der ejer Mortensparken igen, i samarbejde med EDC Danebo, Farsø. De har arrangeret en infoaften den 24. august.

Fra ejerbolig til lejebolig
Grunden til at de to parter er gået sammen om infoaftenen er, at mange interesserede er usikre på de forhold der er fra at flytte fra ejerbolig til lejebolig. Og ikke mindst hvordan man bedst kommer af med sin ejerbolig.

-Jeg glæder mig over den store interesse der er for vore nye boliger i Farsø, lyder det fra direktør for Aars Boligforening, Brian Larsen, der kan oplyse at de 11 af de 24 lejligheder nu er beboet. Et 12. lejemål afklares i denne uge. Herudover er tre boliger reserveret.

-Det skal da ingen hemmelighed være, at vi gerne snart ser samtlige lejligheder udlejet, lyder det videre fra Brian Larsen og der oplyser, at der stadig er ledige lejemål på alle 3-etager.

Jeg ved godt, at mange står med et hus de skal have solgt først, selvom de gerne vil flytte ind i morgen.  Derfor vil vi og EDC gerne hjælpe denne proces på vej, siger Brian Larsen.

Ejendomsmægler Casper Ilsø Vinther fra EDC Danebo, har i den seneste tid oplevet et helt forrygende boligsalg. Han håber derfor også nogle handler kan gå kommende lejere i  Mortensparkens vej.

-Jeg vil derfor opfordre dem, som overvejer at skifte ejerboligen ud med en lejerbolig om at møde op. Jeg håber jeg kan rådgive og være medvirkende til at få solgt ejerboligen, siger Casper Ilsø Vinther og tilføjer: Man behøver ikke at have bestemt sig for Mortensparken.

Mortensparken tiltaler seniorer
Men Mortensparken kan være interessant hvis man er senior. En stor del af Mortensparkens nye beboere er nemlig seniorer, der ønsker at bo i noget mindre og slippe for de forpligtelser der følger med at eje et hus, såsom vedligeholdelse og pasning af have. Desuden er boligerne ældrevenlige med elevator og brede døre.  Men et vigtigt faktum er det også, at boligerne ligger centralt i Farsø by med kort afstand til indkøb og foreningsliv.    

Infomødet finder sted i det tidligere autolakererværksted på Mortensgade, som er gjort i stand, så der både kan afholdes infomøde og viceværten har plads.

-Det er vores håb, at vi med tiden kan nedrive autolakererværkstedet og opføre etape 2 af Mortensparken, som der er lagt op til. Men det forudsætter naturligvis at de nuværende 24 lejemål er udlejet, siger Brian Larsen, der nu vil gøre en indsats for overfor interesserede.

Se annoncen for infoaftenen her


Mortensparken – etape 1, udgør 24 boliger. Samtlige lejligheder er ens indrettet og fås i to størrelser - på 97 og 101 m. Størrelsen er afgjort af placeringen i de tre bygninger der udgør boligkomplekset.Det er alle lejligheder med to værelser, et stort badeværelse samt et køkken-alrum/stue. Boligerne er øst-vest vendt med et lysindfald der strømmer midt igennem opholdsarealet.Alle lejligheder har altan eller terrasse mod vest samt adgang til et grønt fællesareal. Mod øst har alle lejligheder en svalegang. Med til hver lejlighed hører også et opbevaringsrum og en p-plads.

e-max.it: your social media marketing partner