FARSØ: Der har ikke været afholdt forbrugermesse i Dronning Ingrid Hallerne siden 2002.

På initiativ fra handlen
Ligesom dengang, er det Farsø Handelsstandsforening, der denne gang har taget initiativ til messen. Egentlig skulle messen have været afholdt i foråret, hvilket corona-situationen satte en stopper for. I stedet afholdes den i næste måned, nærmere bestemt den 12. og 13. september.

Omkring det praktiske for afholdelse af messen står Dronning Ingrid Hallerne der lægger faciliteter til og Messecenter Vesthimmerland, der står for alt det praktiske omkring messen. Der vil blive udsendt en messeavis i samarbejde med Farsø Avis i ugen op til messen.

Forbrugermessen har fået navnet ”BOLIG, Mad og Livsstil”. Størstedelen af udstillerne er lokale virksomheder og butikker der netop vil inspirere til bolig, mad og livsstil. Vesthimmerland.

Stor opbakning til at udstille på messen
Vi oplever en fantastisk opbakning fra de mange erhvervsdrivende i lokalområdet om at deltage på messen med en stand. Vi er meget tæt på 60 forskellige stande med virksomheder, der gerne vil præsentere deres produkter for publikum, det varer derfor ikke længe, før vi må melde udsolgt af stande, fortæller Brian Otte, direktør for Messecenter Vesthimmerland.

De mange stande bliver opbygget i begge haller, i foyeren og på udendørsarealerne ved Dronning Ingrid Hallerne. Desuden vil der være vVarieret underholdning med både lokale og kendte nationale kunstnere

-Vi sætter underholdningen i højsædet – både for store og små, så vores gæster får en god oplevelse. Børnene får bl.a. mulighed for at blive dekoreret med ansigtsmaling, den lokale duo Nikolaj Rønaa og Thea Dalgaard underholder med musik og sang lørdag, ligesom vi får besøg af den populære Lune Carlsen, der underholder med hans mange Kim Larsen sange søndag på messen. Vi afslutter messen søndag eftermiddag med en stor auktion, hvor de mange udstillere får mulighed for at sætte nogle af deres varer på auktion, og publikum kan gøre en god handel. Auktionarius vil være tidl. tøjhandler Jens Røschmann.

Bekymring for COVID 19
-Vi har meget stor opmærksomhed omkring Corona & COVID 19. Udviklingen i smittetrykket bekymrer os meget – vi følger situationen meget tæt, og sikrer os naturligvis at alle anbefalinger og retningslinjer i forhold til afstand, hygiejne og symtomfri adfærd blandt gæster, udstillere og medarbejdere overholdes til punkt og prikke. Vi vil på ingen måde gå på kompromis med sikkerheden for vores mange besøgende, frivillige og medarbejdere, hvorfor det vil være en klar forudsætning, at Forbrugermessen Bolig, Mad & Livsstil kan gennemføres forsvarligt og trygt for alle, siger Brian Otte og fortsætter:

-Vi glæder os til en spændende weekend, hvor de mange udstillere og lokale kunder kan mødes til en god snak på de forskellige stande

LÆS OGSÅ: Handelsstands forening har taget initiativ til forbrugermesse

e-max.it: your social media marketing partner