”Kys og farvel” suppleres med p-pladser

FARSØ: Lige nu arbejdes der på højtryk med anlægsarbejde ved Stationsvej ved Farsø Skole og SFO’erne Kometen og Pluto. Det er her de yngste elever bringes og hentes af forældrene.  

Skoleleder John Andersen tvivler på, at det er klar når eleverne møder ind på mandag efter sommerferien. Anlægsarbejdet er blevet forsinket.

Den tidligere ”Kys og farvel” rundkørsel er blevet pillet op.

-Den var for farlig, fortæller John Andersen. Der har været flere farlige situationer med bakkende biler, der var tæt på at ramme børn, ligesom flowet ikke har været optimalt, på det tidspunkt hvor der afleveres flest børn om morgenen. Mange har også benyttet rundkørslen til kortvarig parkering for at aflevere deres børn.   

Med SFO Plutos flytning til det tidligere posthus forstår man godt bekymringen, for her er 60 børn med tidligere aflevering – i fortrinsvis Skolegade, flyttet til Stationsvej.

Det der nu laves, er en kombination. Det vil sige et afsætningsspor, hvor børn ligesom tidligere kan sættes af.  Ud mod Stationsvej vil der blive etableret 18 stk. p-pladser fordelt på 2 rækker, hvor forældre og besøgende kan holde, hvis de skal ind på skolen.

P-pladserne er ikke til skolens personale, pointerer John Andersen.          

Han håber, den nye plads kan tages i brug indenfor få uger.     


Der vil fortsat være et afsætningsspor

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: