FARSØ: I Farsø har man en årelang populær tradition, nemlig Hot Sommer. 

Den har de handlende ikke tænkt sig at give afkald på, set i lyset af den aktuelle corona-situation, men til gengæld indordne sig efter, så alle lokale og sommergæster kan få sig en god og tryg indkøbsoplevelse i Farsø.      

Forberedelserne til dette års Hot Sommer har været i gang længe, og man har vendt og drejet alle forhold og restriktioner og forhørt sig hos Corona Hotline.

Dog ingen bagagerumssalg i år
Det stod hurtigt klart, at det populære bagagerumssalg foran administrationsbygningen i Farsø, der også hører under ”Hot Sommer” ikke stod til at gennemføre. Pladsens størrelse, antallet af bagagerumssælgere og antallet af gæster er ikke forenelig med de nuværende corona regler. Salget må derfor vente til næste år.    
 

4 Hot Sommer mandage med aftenåbent
Mandagene med aftenåbent i butikkerne i midtbyen og i butikkerne i Farsø Rådhuscenter frem til kl. 21.00 ser man til gengæld meget frem til, og udsalget er allerede godt i gang.

Spændende ting rykker ind i midtbyen
Fælles for alle Hot Sommer mandage rykker der spændende ting i Farsø midtby. Midtbyen vil således være afspærret for trafik, så udstillinger og aktiviteter kan brede sig, og man kan gå midt ude på gaden og have god plads på pladserne.   

Det afspærrede område, er større end tidligere grundet covid-situationen, nemlig fra Mortensgade til Dr. Ingrids Vej og alle pladser derimellem. Så, hvor man de tidligere år har koncentreret sig om området omkring Store Torv, så vil alle pladser i midtbyen i år blive taget i brug, d.v.s. Store Torv, Kræn Spillemands Plads, Lille Torv og Centerbuen.  

På disse pladser vil der være udstillinger, arbejdende værksteder som man kan være tilskuer til, stemningsmusik og Street Food. Alt sammen med den afstand der kræves.  

Mandagens temaer skifter fra gang til gang.  Den 13. juli er tema’et: ”Gammeldaws Landmandsliv”, og den 20. juli er det igen ”Landsmandsliv” – men med et andet indhold, den 27. juli vil der være ”Classic Night” og den sidste Hot Sommer mandag den 3. august vil have temaet ”Smagen af Himmerland” 

Følg med
Med andre ord bliver der noget at glæde sig til i Farsø denne sommer. God handel og gode oplevelser.

Programmerne for sommerens Hot Sommer mandage kan du følge i Farsø Avis. Bor du i sommerhus, er på camping eller på værelse, kan du også følge med her, for avisen bliver leveret lige til døren eller til receptionen. Ellers kan du følge med på www.farsoavis.dk, eller på facebooksiderne for Farsø Handelsstandsforening, Farsø Rådhuscenter og Farsø Avis

e-max.it: your social media marketing partner