TREND/ERTEBØLLE: Som omtalt i sidste uges avis, så har den Vesthimmerlandske turismepulje støttet et nyt samarbejde omkring udlejning af SUP boards ved den Himmerlandske Vestkyst.

Det er de to campingpladser Troldebakken Camping i Trend og Ertebølle Strand Camping der i samarbejde med den lokale turistforening, VisitFarsø, er gået sammen om projektet omkring udlejning af SUP boards i Trend og Ertebølle. 

I alt er der indkøbt 10 SUP boards. De er fordelt på 5 single boards og 5 tandem boards, som de to campingpladser har fordelt imellem sig.

Boardsene ankom i sidste uge og straks blev de pakket ud og pustet op, for der er tale om den oppustelige model, som er bredere og ligger stabilt på vandet for begyndere.

-Limfjorden har i årevis været kendt for windsurfing og kitesurfing som kræver øvelse og eget udstyr, men Stand Up Paddling er for alle, såvel nybegyndere som øvede, børn som voksne. Limfjordens lave og rolige vand er ideelt til den populære vandsport, som er verdens hurtigst voksende, siger Per B. Frederiksen fra VisitFarsø, der forventer sig meget af initiativet.

Boardsene udlejes for tre timer ad gangen, som er et tilbud til endagsturister, campingturister og sommerhusturister, som befinder sig i området. De skal derfor reserveres på forhånd.

Udlejningsprisen dækker vedligehold og forsikring, og er dermed et non-profit trækplaster for gæster til denne del af fjorden.


Dette SUP board er til 2 personer – en såkaldt tandem. Her vises det frem af campingpladsejer i Ertebølle Lars Brandt og formand for VisitFarsø Per B. Frederiksen

e-max.it: your social media marketing partner