VESTHIMMERLAND: Cabaret ALFA afholdt sidste torsdag generalforsamling - på en terrasse i det skønneste vejr med udsigt over Louns bredning!

Det store samtaleemne var naturligvis den udskudte forestilling, som er sat til uge 45 og 46, hvis ellers Vorherre og regeringen vil.

Der var genvalg på alle poster, dvs. at bestyrelsen igen består af Ida Teilberg, administrator - Jesper Holm Jespersen, kasserer - Anne Dybdal, sekretær - Lene Weiss, formand, Inge Engelst + Lone Cecilie Jensen + Ole Høgh Sørensen, "praktiske grise" samt Karen Marie Bjerregaard + Marianne Thisted Henriksen som "arbejdende suppleanter",

Det lød således i Lene Weiss formandsberetning:

Det har været et mærkeligt år! Mange gode forberedelser – skuespillere og musikere var tændte, kulisser og kostumer så nær parate, som de næsten kunne blive - store forventninger – og så ingen forestilling! Corona-krisen ramte os med et brag, som den har ramt mange andre ting.

Men – vi tabte ikke modet, så vi skyndte os at lave en ny aftale med Musikhuset, vi fandt 2 nye uger, nemlig uge 45 og 46, der blev lavet aftaler med alle medvirkende om at opøve alle numre, gemme alle kostumer og kulisser/effekter, så de nemt kan findes igen – og alle var bare så parate!!

Næste ”sten på vejen” var så, at vores Mie måtte meddele, at hun igen er gravid, og uheldigvis med termin lige omkring vore nye spilletider. Vi valgte i bestyrelsen at sige, at vi ikke turde løbe an på, at Mie vil være i stand til at springe rundt med sin store mave, selvom hun faktisk har gjort det før, men små babyer har det med at bestemme selv, når de vil se dagens lys, og da det er tredje fødsel, så kan det ofte gå hurtigt.

Gode råd var dyre, men heldigvis fik Ida kontakt med Lisa Hjorth Bystrup, som er en særdeles erfaren skuespiller fra Hornumrevyen, og hun var vaks og sagde ja til at overtage Mies rolle. Hun fik straks tilsendt manuskripterne, så hun har garanteret haft travlt siden Vi glæder os til at arbejde sammen med hende, og ønsker naturligvis Mie al mulig held og lykke med det tredje barn.

Vi er jo igen i år så heldige at have Ole som instruktør og Kim som kapelmester. Nu håber vi så bare, at regeringen ikke sætter flere begrænsninger. Det bliver spændende at se, hvor mange publikummer, vi må tage ind, og vi håber naturligvis, at folk ikke lader sig afskrække, så vi igen får et godt billetsalg.

Jeg vil hermed sige tak til min bestyrelse for et godt samarbejde- Vi har jo stadig noget tilbage i forhold til årets forestilling, men ved fælles hjælp skal det nok gå.

e-max.it: your social media marketing partner