HVALPSUND: Vesthimmerlands Kommune har indgået et samarbejde med tegnestuen LabLand, som har fået til opgave at udarbejde et områdefornyelsesprogram for Hvalpsund.

LabLand har budt ind med en veltilrettelagt inddragelsesproces som opstartes efter sommerferien.

Om den forestående opgave skriver partner i LabLand, Søren Kristensen:

- En by ved Limfjorden, autenticitet og et havnemiljø, Walk and Talks, et monopol af eksperter, en campingvogn og en rejsekuffert er nogle af ingredienserne i det kommende samarbejde med borgerne i Hvalpsund og Vesthimmerlands Kommune, når vi sammen skal lave programmet til en kommende områdefornyelse i byen. Vi glæder os til samarbejdet.

I tirsdags var LabLand på besøg i Hvalpsund, hvor en gruppe af byens lokale borgere viste byen frem for LabLand, så de er godt klædt på til at kunne finjustere deres tilbud, inden arbejdet med områdefornyelsen igangsættes efter sommerferien

Her vil LabLand og Vesthimmerlands Kommune, ved flere lejligheder, være til stede i byen, og alle interesserede vil få rig mulighed for at spille ind med deres idéer, ønsker og drømme for Hvalpsunds udvikling.

I forvejen er der gennemført områdefornyelses-projekter i Ranum, Hornum, Gedsted og Løgstør - mens der også arbejdes i Farsø og Aars. Men nu er det altså også Hvalpsunds tur.

e-max.it: your social media marketing partner