VESTHIMMERLAND: SF i Vesthimmerland har afholdt deres første opstillingsmøde til kommunalvalget i 2021. Her blev Theresa Berg Andersen fra Vilsted enstemmigt genvalgt som partiets spids- og borgmesterkandidat til kommunalvalget næste år. 

Theresa Berg Andersen har siddet i Byrådet i Vesthimmerland siden 2014, og har siden 2018 været viceborgmester. Det seneste halve år har hun været vikar i Folketinget, men vender nu stærkt tilbage til lokalpolitikken. Ved kommunalvalget i 2017 var hun også partiets spidskandidat.

-Jeg er rigtig glad for at SF’s medlemmer i Vesthimmerland endnu en gang har vist mig den tillid at pege på mig som spidskandidat. Jeg mener at vi har vist at SF kan gøre en vigtig – rød - forskel i kommunen, og jeg glæder mig til valgkampen, siger Theresa Berg Andersen.

Formanden for SF i Vesthimmerland, Karen Clausager er også meget tilfreds: - I Theresa har vi en fantastisk spidskandidat, der når udover rampen med det politiske budskab, og hvis røde hjerte banker for den nære velfærd og for de svageste borgere.

e-max.it: your social media marketing partner