Alsidigt program og lavere priser

VESTHIMMERLAND: Vesthimmerlands Teaterforening kom brat ud af indeværende sæson på grund af Corona-krisen, som medførte, at den sidste forestilling måtte aflyses.

Men nu er foreningen klar med et spændende og alsidigt program for sæson 2020-21 – og ovenikøbet til lavere billetpriser. Man har valgt at sænke priserne i håb om at få flere i teatret, for som foreningens formand, Karen Margrethe Eriksen udtrykker det: – Det er nu en gang sjovest at spille for en fuld sal.

Sæsonen indledes til september med det satiriske to-mand-show ”To halvgamle mænd”, som er en forestilling fuld af humor og selvironi for alle der er, bliver eller kender en halvgammel mand. Og så går det ellers slag i slag med et bredt udvalg af forestillinger i mange forskellige genrer.

Programmet rummer bl.a. en familieforestilling, en danseforestilling især henvendt til de unge, komisk opera ved ensemblet Figaros samt mere klassiske teaterforestillinger.

Halvdelen af forestillingerne vises i Vesthimmerlands Musikhus ALFA, men teaterforeningen har igen valgt at vise nogle af forestillingerne på lidt mere utraditionelle spillesteder rundt omkring i kommunen. Så Aalestrup, Hvalpsund, Blære og Gedsted kan glæde sig til teaterbesøg.

Programmet er i disse dage på vej rundt til foreningens medlemmer, men kan også findes på bl.a. kommunens biblioteker, og kan også fås ved henvendelse til Vesthimmerlands Teaterforening.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: