VESTHIMMERLAND: Vesthimmerlands Teaterforening kom brat ud af indeværende sæson på grund af Corona-krisen, som medførte, at den sidste forestilling måtte aflyses.

Men nu er foreningen klar med et spændende og alsidigt program for sæson 2020-21 – og ovenikøbet til lavere billetpriser. Man har valgt at sænke priserne i håb om at få flere i teatret, for som foreningens formand, Karen Margrethe Eriksen udtrykker det: - Det er nu en gang sjovest at spille for en fuld sal.

Sæsonen indledes til september med det satiriske to-mand-show ”To halvgamle mænd”, som er en forestilling fuld af humor og selvironi for alle der er, bliver eller kender en halvgammel mand. Og så går det ellers slag i slag med et bredt udvalg af forestillinger i mange forskellige genrer.

Programmet rummer bl.a. en familieforestilling, en danseforestilling især henvendt til de unge, komisk opera ved ensemblet Figaros samt mere klassiske teaterforestillinger.

Halvdelen af forestillingerne vises i Vesthimmerlands Musikhus ALFA, men teaterforeningen har igen valgt at vise nogle af forestillingerne på lidt mere utraditionelle spillesteder rundt omkring i kommunen. Så Aalestrup, Hvalpsund, Blære og Gedsted kan glæde sig til teaterbesøg.

Programmet er i disse dage på vej rundt til foreningens medlemmer, men kan også findes på bl.a. kommunens biblioteker, og kan også fås ved henvendelse til Vesthimmerlands Teaterforening.

e-max.it: your social media marketing partner