VESTHIMMERLAND: Byrådet godkendte på et møde den 28. november 2019 byrådsmedlem Theresa Berg Andersens anmodning om midlertidig udtræden af Byrådet i perioden fra 1. januar 2020 til og med den 30. juni 2020. 

Anmodningen blev begrundet med, at Theresa Berg Andersen skulle fungere som stedfortræder for folketingsmedlem Lisbeth Bech Poulsen i Folketinget, hvorfor hun er forhindret i at varetage sine kommunale hverv i denne periode.

Theresa Berg Andersen har nu anmodet Byrådet om forlængelse af denne periode med yderligere en måned grundet en forlængelse af varetagelsen af hvervet som stedfortræder i Folketinget. Dermed forlænges Theresa Berg Andersens midlertidige udtræden af Byrådet til og med den 31. juli 2020.

Dette har Byrådet godkendt på sit seneste møde

Det betyder at stedfortræder Karen Clausager fortsætter med at varetage Theresa Berg Andersens plads i Byrådet og Økonomiudvalget, og byrådsmedlem Niels Heebøll fortsætter med at varetage posten som 1. viceborgmester i yderligere en måned til og med den 31. juli 2020. Efter perioden genindtræder Theresa Berg Andersen i Byrådet med sine tidligere poster.

e-max.it: your social media marketing partner