VESTHIMMERLAND Efter Regeringens udmelding den 21. maj om, at Rådhus og administrationsbygninger vest for Storebælt, herunder Borgerservice og Jobcentre kunne genåbne den 27. maj, har der været aktivitet i bygningerne igen.

Det fik Borgmester Per Bach Laursen (V) til at udsende en videohilsen på genåbningsdagen.

Han sagde: -I dag er det den 27. maj. Og vi genåbner fra i dag alle vores administrationsbygninger herunder Rådhuset i Aars.  

Der skal bestilles tid i borgerservice
I borgerservice har vi fjernet bord og stole. Det har vi gjort ,fordi vi har nogle afstandsregler, som vi skal overholde. Det har vi løst i borgerservice på den måde, at de borgere der har behov for at komme i borgerservice eller jobcentret bestiller tid pr. telefon, så der ikke samles for mange mennesker på en gang i rummet.  

Kommunens administrative medarbejdere har ellers været hjemsendt siden 11. marts. Men det er ikke sådan at de ikke har lavet noget. Langt de fleste har haft hjemmearbejdsplads og har kunnet kommunikere med borgere og kollegaer via telefon, mail eller videomøde.  

Medarbejdere i forvaltninger og borgerservice er tilbage
Borgmester Per Bach Laursen siger:  

-Det er dejligt at være tilbage på rådhuset. Jeg har selvfølgelig haft fornøjelsen af at kommer her næsten hver eneste uge siden samfundet blev lukket ned.  

Nu er det sådan, at medarbejderne møder ind på deres arbejdsplads som den var inden den 11. marts. Men der har været arbejde hele tiden. Det har været en fornøjelse at opleve det engagement der har været. Kommunen har kørt videre på stort set samme niveau som tidligere. Der har været nogle enkelte ting vi ikke har kunnet varetage. Men alle andre opgaver er blevet udført til fuld hele vejen igennem. Det vil jeg gerne give alle medarbejderne en stor anerkendelse for.  

Rengøringsenhed har ydet ekstra
Nogle kommunale medarbejdere har dog ikke kunnet arbejde hjemmefra, nemlig kommunes Rengøringsenhed, der grundet den ekstra hygiejne under Corona har haft ekstra meget at se til.  

-Et af de områder som har været særdeles hårdt belastet i denne periode har været rengøringsenheden. Der har man skullet sikre at vores institutioner, skoler og nu også administrationsbygninger er forsvarlige at arbejde i. Det er en kæmpe indsats der bliver lagt der. Så en kæmpe stor tak til jer, der har arbejdet indenfor det område, lyder det fra Per Bach Laursen.

 

e-max.it: your social media marketing partner