ERTEBØLLE/HVALPSUND/TREND: Selvom også campingpladserne er ramt af coronakrisen, så regner man med at indhente noget af det forsømte.

På Ertebølle Strand Camping har fastlæggerne, som udgør en væsentlig del af campingpladsens 108 enheder, for størstedelens vedkommende indfundet sig.  Ellers starter campingsæsonen som sådan først fra pinse – eller i år, i forbindelse med Kristi Himmelfartsferien.

Mister overnatninger på aflyste træf og Made In Denmark
-Det ser fint ud med bookingerne, men de mange træf og Made In Denmark golfturneringen, der netop skulle have været fundet sted lige nu er aflyst. Så de overnatninger har vi mistet, fortæller campingpladsparret Ingrid og Lars Brandt og fortsætter:

Vi er ikke en plads med så mange udenlandske gæster, så der bliver vi ikke ramt så hårdt.  Men da mange danskere vælger at holde ferie i Danmark i år, regner vi med ekstra run på vores hytter og luksustelte hen over sommeren. Dermed håber vi, at vi kan få endnu flere danskere til vores dejlige område. 

På Hvalpsund Familie Camping vil pladsen normalt være fyldt til pinse. Så optimistisk er campingpladsejerne Solveig Nielsen og Peter Johansen dog ikke i år.

Halvdelen af campingpladsens 246 enheder er fastlæggerpladser.        

-Folk er forsigtige, og enkelte af vore fastlæggere er ikke ankommet endnu, da de hører under kategorien sårbare. Men de fleste bor i en radius af 50 km fra Hvalpsund, så de skal nok komme.    

Ingen fejring af 20 års jubilæum
Campingparret havde ellers set frem til 2020-sæson, hvor der skulle have været fejret 20 års jubilæum som campingpladsejere.   

-Det må vi fejre senere, siger Solveig Nielsen, der også er ked af at flere at de planlagte aktiviteter på pladsen må aflyses, som det ser ud nu.  

Men ellers er der stor optimisme og campisterne kan bare komme.   

Masser af plads
-Vi har masser af plads, så det er muligt for campisterne er mødes i små grupper med afstand.  Vi har også et stort overdækket udeareal i forbindelse med Fru Nielsens pavillon, som vil blive taget i brug i denne uge, fortæller Solveig Nielsen, der ligesom de øvrige campingpladser kan melde om ekstra fokus på afstand, hensyn og hygiejne.    


Hvalpsund Familie Camping kan med sine faciliteter og fællesarealer nemt leve op til afstandskravene lige nu. Sådan forholder det sig også på egnens øvrige campingpladser, så derfor håber man, at camping kan blive et af danskernes foretrukne ferievalg i år.               

Håber på officiel åbning grundlovsdag
På Troldebakken Camping i Trend, satser man fortsat på, at grundlovsdag bliver den officielle åbning af campingpladsen, med det nye campingpladspar Anette og Kim Jørgensen.
 

Som tidligere beskrevet her i avisen var det ikke lige den drømmestart parret havde forestillet sig med deres campingplads. Men til gengæld er parret kommet langt med deres projekter på campingpladsen. I denne uge er man netop blevet færdig med cafeteriet, så det står klar til gæster i de kommende to helligdagsferier, som ligger tæt på hinanden.     

Med sit nye familiekoncept, håber de nye ejere at flere børnefamilier vil indfinde sig på pladsen i år.   

 

e-max.it: your social media marketing partner