FARSØ: Den 1. maj tiltrådte Super Brugsen Farsøs nye slagtermester, 29-årige Jonas Knudsen.

Jonas Knudsen kommer oprindeligt fra Odense, hvor han blev udlært butiksslagter i 2012. I 2013 flyttede han sammen med sin kæreste i Aalborg og har boet her siden, men arbejdsmæssigt har han bevæget sig rundt i Aalborg- og Himmerlandsområdet.

Han startede således hos en privat slagter i Gistrup, hvor han lærte det oprindelige slagterhåndværk med pølsemageri m.m.. Herefter har han været i delikatessen i op til flere supermarkedskæder.

Hvert sted er der samlet nye erfaringer. Først var det hos Super Brugsen i Løgstør i 3 år. Herefter fulgte Menu i Aabybro, Super Brugsen Færøplads, Spar Vestbyen og senest Kvickly i Aars, hvor han har fungeret som mesterslagter de seneste 3 år.

Kunder har givetvis også hilst på Jonas Knudsen i Super Brugsen Farsø, hvor han har været ferieafløser et par gange, og derfor kender butikken og uddeler Peter Orbesen.  

Det er også på den baggrund, at han søgte stillingen som slagtermester for delikatessen i Super Brugsen Farsø, da den blev ledig.

Han er nu chef for delikatessen, der har yderligere tre medarbejdere: delikatesseassistenten Christina, delikatesseeleven Rikke og slagtereleven Ahmad.

-Vi er et rigtigt godt team. Der er godt sammenspil, stor faglighed og humor. Det fornemmer jeg allerede at kunderne kan mærke, siger Jonas Knudsen.

Han har allerede bragt et par nyheder til butikken. Delikatessedisken er betjent af personalet i hverdagene – inklusiv lørdag, frem til kl. 15.00, fredag sågar til kl. 18.00.

Her er der frisklavede sandwich og smørrebrød i mange varianter. Torsdag vil der mest være fokus på sandwich, fredag på smørrebrød.

-Og se hvor lækkert det præsenterer sig, siger Jonas mens han peger på disken.  

Ellers er fokus på opskåret kød – altså gode bøffer, der varierer efter sæson. Snart står grillsæsonen for døren. Man kan kende kødet som er opskåret i delikatessen på slagtermærket.

Men der laves også mange måltidsløsninger - altså portionsanretninger. Indholdet varierer fra uge til uge og afhængig af det kød som forefindes i butikken. Kødet tilberedes i delikatessen og anrettes med eksempelvis sovs og kartofler.  

-Jeg har mange ideer der skal afprøves. I sidste uge solgte jeg 1.000 bøffer på et facebookopslag. Det er rekord!. Så der vil helt sikkert komme flere dagstilbud i samme stil, fortæller Jonas Knudsen.

 

e-max.it: your social media marketing partner