TREND: Siden 1. februar, hvor det de nye ejere af Troldebakken Camping(tidl. Trend Camping), Anette og Kim Jørgensen, officielt overtog deres campingplads, er der blevet arbejdet på højtryk frem mod den store åbning, som skulle være fundet sted nu på lørdag.

-Det er bare så ærgerligt, siger Anette Jørgensen, vi havde sådan glædet os til at vise campingpladsen frem, men nu bliver det forhåbentlig i stedet Grundlovsdag, krydser de nye campingpladsejere fingre for. 

De var ellers klar med åbningstale fra borgmester Per Bach Laursen, et mindre traktement og rundvisninger på pladsen.  

-Det bliver senere, siger Anette Jørgensen. 

Købsaftalen for campingpladsen blev underskrevet sidste efterår, og siden har det kriblet i Anette og Kim Jørgensen for at komme i gang og sætte deres præg på pladsen. De har startet ud med toiletbygningen og cafeen, der begge har fået den store omgang.  

Campister er naturligvis velkomne til at rykke ind på pladsen fra på lørdag, men under hensyn til de regler der er gældende lige nu under Corona- situationen.  

-Det betyder bl.a. at cafeen ikke åbner, men der tilbydes take-away. Det betyder også der kun må være 1 kunde i vores butik ad gangen og hyppigere rengøring af baderum; toiletter og køkken i servicebygningen.  

Vi kan til gengæld love god plads mellem enhederne, da de udenlandske campister, der ville være kommet til påske, jo desværre har været tvunget til at melde fra, siger Anette Jørgensen.   

 

e-max.it: your social media marketing partner