VESTHIMMERLAND: Styregruppen bag messen ”Forår i Himmerland” satte sig søndags sammen til et krisemøde.

Baggrunden var regeringens udmelding fredag, hvor man henstiller til at alle arrangementer med mere end 1.000 deltagere, der er planlagt til gennemførelse i marts måned aflyses. 

-Forår i Himmerland samler traditionelt langt over 1.000 deltagere over de to dage, hvor messen afvikles. Derfor vil en eventuel gennemførelse af messen betyde, at der vil blive sat begrænsning på det antal publikum, som vi kan lukke ind i vore messehaller, fortæller Brian Otte, direktør for Messecenter Vesthimmerland, og fortæller videre:  

I forlængelse af regeringens meddelelse i fredags har vi desuden fået henvendelser fra en række udstillere, der har meddelt, at de af sikkerhedsmæssige årsager, desværre må melde afbud til messen. Rigtig mange er bekymret for at berøring med mange mennesker kan trække en potentiel smitte med hjem i deres respektive virksomheder. Messen har mange lokale udstillere.  

Aars Håndboldklub og Messecenter Vesthimmerland har derfor besluttet, at Forår i Himmerland udsættes til slutningen af oktober.  

Vi vil gennemføre messen med et efterårs/juletema og messen kommer i stedet til at hedde Efterår i Himmerland. 

Messen i efteråret gennemføres med samme setup og opstilling, som der har været planlagt for forårsmessen. 

-Vi håber derfor, at alle vore udstillere bakker op om vores beslutning og deltager på ”Efterår i Himmerland” med samme stand, som der var planlagt her i foråret. 

Aars Håndboldklub og Messecenter Vesthimmerland er meget kede af, at være nødsaget til at udsætte forårsmessen.  

-Såfremt vi havde valgt at gennemføre messen i weekenden d. 21. og 22. marts, er vi helt sikre på, at messen ville blive en fiasko, både for udstillere, gæster og arrangører. 

Derfor er det vores helt klare overbevisning, at vi med en udsættelse til efteråret 2020, får mulighed for at afvikle en messe, der kan blive en succes for alle parter, slutter Brian Otte.

 

e-max.it: your social media marketing partner