Hvem skal have Erhvervsprisen 2020?

FARSØ Farsø Erhvervsråd afholder om kort tid deres årlige generalforsamling. Foruden en dagsorden med blandt andet beretning og regnskabsaflæggelse, vil der også være et andet interessant punkt på dagsordenen, som er overrækkelsen af Erhvervsprisen 2020.

Erhvervsprisen uddeles i år for 12. gang i sin nuværende form. Erhvervsprisen afløste i 2008 den tidligere initiativpris, som blev uddelt hvert år i perioden fra 1976 til 2006. I år 2019 gik prisen til Ertebølle Strand Camping.   

Erhvervsprisen tildeles en virksomhed, der har gjort en stor indsats for at fremme erhvervsudviklingen indenfor det geografiske område, der svarer til den tidligere Farsø Kommune.   

Borgerne indstiller kandidater
Traditionen tro er det borgerne, der indstiller kandidaterne til Erhvervsprisen. Dermed opfordrer Farsø Erhvervsråd alle til at indstille kandidater til prisen.

-Vi ønsker at modtage motiverede indstillinger med en god begrundelse for, hvorfor netop den indstillede fortjener at modtage Erhvervsprisen, lyder det fra formand for Farsø Erhvervsråd, Ole Hosbond Poulsen.  

Bestyrelsen på en svær opgave
Efter fristens udløb vil bestyrelsen i Farsø Erhvervsråd gennemgå de forhåbentlig mange motiverede indstillinger. Derefter står de overfor den svære opgave at udpege prismodtageren af Erhvervsprisen 2020.

SE HER HVORDAN DU INDSTILLER 

 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: