FARSØ: Fredag eftermiddag, i anledning af Kultur AHA, indtager dansen Farsø Rådhuscenter, nærmere bestemt argentinsk tango.

Her vil der først være et tangoshow på Centertorvet med danserne Helle Ott og Svenning Hoffmann fra Kulturforeningen TangoMidtVest.

Derefter vil der være tangointroduktion og workshop for begyndere og alle interesserede.  Helle Ott og Svenning Hoffmann fra Tango MidtVest vil give en lektion i nogle lette grundtrin og basisfigurer         

Det vil være en god idé at tage sin dansepartner med. Mangler man en dansepartner, så opfordrer de to instruktører til at man møder op alligevel og deltager. Man er selvfølgelig også meget velkommen til blot at se på og opleve det hele. 

Kulturforeningen Tango MidtVest, er en forening af frivillige tangoentusiaster med passion for den Argentinske Tango. Det er en broget og mangfoldig flok af mennesker, der modtager undervisning i forskellige sammenhænge i Midt og Vestjylland. Nogle er lige begyndt at danse tango. Andre har danset i flere år.  

Fællesskabet bygger på passionen for den Argentinske Tango og for samværet og kulturen omkring tangodansen, musikken og poesien.

 

e-max.it: your social media marketing partner