VESTHIMMERLAND: Med 62 programpunkter fordelt på 11 dage bliver der i Kulturugen - i uge 9/10 god mulighed for at opleve den mangfoldighed af Kultur som Vesthimmerland kan byde på.

Kulturugen, der også går under navnet ”Aha” finder sted for tredje år i træk, og det store antal af programpunkter skyldes ikke mindst deltagelsen og engagement fra kommunens foreninger og virksomheder.

Som borger vil man nok sige, at man skal være ”meget dygtig” for at kunne nå det hele. Men heldigvis er det sådan med kultur, at interesser er så forskellige, så mon ikke et udvalg kan gøre det.      

Åbningsarrangement i Løgstør
Sidste år var det Farsø, der var vært for Kulturugens åbningsarrangement. I år er stafetten givet videre til Løgstør, hvor det er nabovirksomhederne Jeld-Wen og Logstor, der er gået sammen om det store åbningsarrangement lørdag den 29. februar.  

Jeld-Wen og Logstor lægger i fællesskab lspændende rammer til et af Danmarks bedste live-bands, Grarup Allstars og den folkekære duo, Lasse & Mathilde.     

Jeld-Wen og Logstor stempler ind i kulturugen på fornemmeste vis, da de i fællesskab åbner dørene op for alle, og inviterer kulturen ind i nye og anerledes rammer. Naboskabet styrkes, virksomhederne får en stærkere relation til hinanden og du har mulighed for en musikalsk oplevelse i helt nye omgivelser.  

Vi glæder os til at slå dørene op for åbningsarrangementet og den allerførste koncert i kulturugen. Det giver os en unik mulighed for at vise virksomheden frem, og samtidig synes vi, at det er et glimmerende initiativ at arbejde med kulturen og bygge bro mellem borgere, kommunen, institutioner og erhvervsliv, siger CEO, Logstor, Kim Christensen. 

Det officielle åbningsarrangement finder i år sted i Løgstør hos nabovirksomhederne Jeld-Wen og Logstor, der byder på optræden af Grarup All Stars og Lasse & Mathilde. 

Til åbningsarrangementet gæster Grarup All Stars Logstor og Jeld-Wen. Grarup All Stars er en stjerne på den danske musikhimmel. Med sig har bandet titlen som Årets Blues-LIVE-band til Danish Music Awards 2019 og et væld af begejstrede anmeldelser – de har taget både anmeldere og publikum med storm.  

Oplev også den folkekære duo, Lasse & Mathilde, der serverer varm musik og anekdoter med glimt i øjet. Gennem 45 år har Lasse og Mathilde med varme og humor serveret skarpe tekster akkompagneret af violin og guitar og krydret med små fortællinger. 

Begge virksomheder er enige i, at når de åbner dørene op for folk udefra, så styrker det i høj grad deres netværk og interessen for virksomhederne.  

-Vi får et godt netværk med andre virksomheder og med institutioner, og så synes vi, at det er rigtigt godt for vores medarbejdere, så vi kan vise, at vi er stolte af det vi laver her i virksomheden. Personligt glæder jeg mig rigtigt meget til det der sker i kulturugen, og til at mødes med en masse glade mennesker, siger CEO, Logstor, Kim Christensen.  

-Vi er stolte af vores virksomhed, og vi vil gerne åbne dørene for folk, så de kan komme ind, og se hvad vi laver. Det kunne jo være det kunne være nogle potentielle ansatte på et tidspunkt eller nogen som kender nogen. Så vil vi gerne støtte kulturen generelt, og vi synes det er et godt initiativ. Jeg glæder mig rigtigt meget til, at huset bliver fyldt med glade mennesker, siger HR Business Partner, Jeld-Wen, Bettina Jørgensen. 

Logstor og Jeld-Wen er værter ved lidt godt til ganen, og arrangementet er helt gratis. 

Til åbningen af Kulturugen i Vesthimmerland i 2018 og 2019 var der også succes med at blande kultur- og erhvervslivet på Erhvervsskolerne i Aars og virksomhederne Outline, Uno form og Danilift i Farsø. 

SE PROGRAMMET FOR KULTURUGEN HER

 

e-max.it: your social media marketing partner