VESTER HORNUM: Foråret 2020 bliver bestemt ikke kedeligt for FDF-væbnerne i Vester Hornum.

Frem til sommerferien står der blandt andet journalistøvelse, sejlweekend, væbnermesterskab og sommerlejr på programmet.

Alle sammen aktiviteter, der er supersjove, men desværre ikke helt gratis.

For at skaffe penge til aktiviteterne har FDFerne i Vester Hornum lagt hovederne i blød for at udtænke mulige indtægtskilder.

– I FDF Vester Hornum har vi nemlig et princip om, at ingen skal blive hjemme fra en lejr på grund af økonomi, forklarer Henrik Petersen, som er den ene af to væbnerledere og samtidig kasserer i den lokale FDF-kreds.

Nogle af pengene håber FDF’erne at finde gennem fonde og legater, men børnene må også selv give en hånd med.

Derfor har de to ledere Lene Jeppesen og Aase Holst sammen med en flok børn sat en større produktion af hjemmelavede indkøbsnet og såkaldte ”bigshoppere” i gang.

Begge dele er syet af genbrugsmaterieler, som FDF-kredsen har fået foræret rundt omkring, og målet er at få solgt indkøbsnettene og bigshopperne hos Min Købmand i Vester Hornum.

- Ved køb af et indkøbsnet eller en bigshopper støtter du ikke bare FDF Vester Hornum. Du gør samtidig noget godt for vores allesammens natur og CO2-udslippet, fremhæver købmand Michael Frederiksen.

I forvejen har væbnerne allerede været ude at sælge lodsedler for Røde Kors, og senere på foråret står den på salg af lodsedler for Y’s Mens’ Club i Aars.

Til den tid er alle 50 FDF-børn dog med og overskuddet går til kredsen som helhed.

 

e-max.it: your social media marketing partner