FARSØ: I de lokaler på Nørregade 6 i hovedgaden i Farsø, der senest husede optikerbutik, er der netop åbnet en tatovør.

Bag Forever Ink Tatoo, står Lasse Juhl Sørensen. 

Flyttede til Farsø for 3,5 år siden
Han flyttede til Farsø sammen med sin familie for 3,5 år siden og bor i hus på Søvej. Han kommer fra Fjerritslev og hans kone Betina, der arbejder som socialpædagog, kommer fra Fjelsø.

Så man kan godt sige at vi mødtes lidt på halvvejen her i Farsø, siger Lasse Juhl Jørgensen, der netop har opsagt sit job som vagt på Sødisbakke, som er et socialpædagogisk bo- og aktivitetstilbud for udviklingshæmmede i Hobro. 

Har talent for at tegne
-Nu vil jeg hellige mig det, jeg synes er allersjovest og det jeg har talent for.
 

Siden barnsben har Lasse Juhl Sørensen haft et særligt talent for at tegne, hvilket han også brugte meget tid på. Det blev dog ikke til et decideret job som tegner, men blyanten og farverne er aldrig blevet lagt på hylden. Hans talent blev der derimod lagt mærke til. Det førte til at han tit blev spurgt til og han ikke kunne tegne forskellige ting. Det udviklede sig mere og mere i retningen af at tegne specielle motiver på lastbiler og motorcykler.  

Maler på stort og småt
-Det betød at jeg sidste år lejede et lokale på Industrivej her i Farsø så jeg kunne male/tegne farverige motiver med airbrush. Jeg har praktiseret airbrush siden 2014, fortæller Lasse Juhl Sørensen.  

Man kan på ingen måde sammenligne lastbiler og menneskearme, men så alligevel, for detaljerne og effekterne i motivet er lige vigtige uanset om det er en stor eller lige tatovering. 

Selv har Lasse Juhl Sørensen haft tatoveringer siden han var 18 år – og har en del af dem rundt på hele kroppen. Det er en udsmykning ligesom på en bil eller motorcykel.  

7 ud af 10 har en tatovering
Han fortæller at 7 ud af 10 har en tatovering i større eller mindre omfang. Derfor er der marked for at være tatovør – også i Farsø.  

Det er jo en udsmykning på kroppen som man har for hele livet, med mindre man får den fjernet. Og det er der også en del der gør. Jeg udfører også removals.  

De kendte historier er jo, at den tatovering som man får udført i ungdommen ikke passer til ens personlighed som man bliver ældre. Det er også sket for mit eget vedkommende. Jeg har selv fået fjernet nogle tatoveringer og har fået dem malet over. Selvom man kan få en removal, så vil huden aldrig blive ligesom barnehus igen. Stedet hvor tatoveringen har siddet vil være rødmosset. Jeg vil derfor anbefale at man får en ny tatovering.  

Selvom Forever Ink Tatoo befinder sig i et butikslokale, vil der være tidsbestilling for tatovering.  

Normalt ringer man mig op og fortæller sine ønsker, fortæller Lasse Juhl Sørensen. Det betyder, at motivet er malet fuldt op i et tegneprogram inden jeg overhovedet går i gang med at totovere.  

Lasse Juhl Sørensen har både været på kursus og har læst en hel del om tatovørkunsten inden han selv har begivet sig ud i det. Jeg har købt det bedste udstyr og de bedste farver, der ikke udløser hudallergi og giver misfarvninger. Desuden er nåle og farver engangsudstyr. De smides væk efter brug.  

Så lokaler var ledige
Omkring valg af lokaler, så Lasse Juhl Sørensen tilfældigvis et opslag fra bygningens ejer Rikke Degn omkring udlejning af butikslokalet. Det skete i december og vi blev straks enige om at lokalet var noget for mig, selvom der er rigeligt med kvadratmeter.  

Orange
Vi blev enige om overtagelse den 1. februar. Det er først indenfor de seneste 14 dage at jeg er begyndt at indrette og lægge nyt gulv i en del af lokalet. Den markante orange farve er min kones værk. Hun ringede til mig, og sagde hun lige havde købt en sofa til butikken. Jeg blev ret overrasket da jeg så den var orange, men det er jo lige præcis det farvespil der passer til min butik – og det er også derfor jeg har dekoreret væggene med statements, som man også tit gør med tatoveringer.  

Jeg har desuden givet plads til min søster i butikken. Hun er smykkekunstner. Hun har specialisteret sig i glasperler og laver øreringe, armbånd, halskæder og brocher af farverige glasperler. 

Hendes smykker passer godt ind her.  

Vil være en del af butikslivet i Farsø
Omkring Farsø, så er Lasse Juhl Sørensen og familien faldet godt til, og er en del af lokalsamfundet. Børnene går i Farsø Skole og har fritidsaktiviteter.
 

-Jeg ønsker også min butik skal være en del af butikslivet her i Farsø. Det vil jeg gerne bidrage aktivt til. Jeg kan tilføre en del nye kunder udefra, som kan få øjnene op for hvor god en handelsby Farsø er, slutter Lasse Juhl Sørensen.


Forever Ink Tatoo er netop åbnet i de tidligere optikerlokaler på Nørregade 6.           
       

 

e-max.it: your social media marketing partner