FARSØ: Efter en barselspause genåbnede yogalærer Solbritt Andersen i lørdags Yogaly på Røjbækvej 3.

Flere behandlere – flere tilbud
Pausen har betydet, at tre andre behandlere også er kommet med, så Yogaly nu kan tilbyde endnu flere yogahold, zoneterapi og alternative behandlinger såsom: TFT, Bars og stimulastik til helt små børn.    

Jeg har hele tiden haft en drøm om, at Yogaly kunne udvikle sig og give plads til andre. Den drøm er nu blevet en realitet, forklarer indehaver af Yogaly, Solbritt Andersen.

I lørdags kunne man møde de tre ud af de fire behandlere, der alle kunne fortælle mere om deres tilbud, og hvad de kan gøre for krop og sjæl. De fire behandlere deles om lokalerne på Røjbækvej, og kan således individuelt booke tider ind for hold og behandlinger.       

De fire lokale behandlere der er gået sammen er Solbritt Andersen, Alstrup med yoga, Tinne Andersen, Næsborg med yoga og zoneterapi, Lone Hansen, Fandrup med stimulastik for børn samt kranio sakral terapi og Jeanette Meldgaard, Grønnerup med tankefelt terapi og bars. 

Svært at finde lokaler
Da Solbritt Andersen, inden sin barselspause ønskede at åbne yogaly, synes hun det var svært at finde lokaler i Farsø, men med Søren Øgaards hjælp fik hun formidlet kontakt til lokaler på Frederik IX’s Plads, men da de hurtigt var væk, så kom hjælpen fra Søren Øgaard selv, der ejer Røjbækvej 3. I de lokaler der tidligere har huset blandt andet teorilokaler for en kørelærer og en udviklingsvirksomhed, fandt Solbritt Andersen de helt rigtige lokaler med et godt lysindfald, selvom de ligger lidt for sig selv i industriområdet.

-Jeg kunne sagtens leje lokaler på timebasis, men jeg ønsker ikke at pakke mine ting sammen hver gang. Jeg vil gerne have dem stående fremme, så jeg skulle have egne lokaler. At jeg så nu alligevel deler dem med andre gør ikke noget, for det kan vi sagtens finde ud af. Jeg er mest interesseret i at lokalerne bliver brugt mest muligt, forklarer Solbritt Andersen, der selv kun bruger lokalerne onsdag, torsdag og lørdag.      

Mangeårig interesse for yoga
Interessen for yoga har Solbritt Andersen haft i mange år og på et tidspunkt synes hun, at hun vil give yoga’ens resultater videre til andre ved at uddanne sig til yogainstruktør. Det gjorde hun i 2018, og kort tid efter åbnede hun Yogaly. 

Har fundet base i Alstrup
Hun stammer fra Hjallerup og bor sammen med sin familie i Alstrup.

-Min mand stammer fra Kjellerup, så det er lidt ved et tilfælde at vi er endt her, men det skyldes at min mand er medejer af Gedsted Mejeri. Men vi er fascineret af Alstrup, og har besluttet at det er vores base. Jeg har haft forskellige jobs i lokalområdet siden vi flyttede hertil, men nu har vi besluttet, at jeg går hjemme ved børnene, og at jeg udlever min drøm med yoga og Yogaly.  

- Jeg håber at Yogaly bliver et levende sted, hvor vi udover vore behandlinger og yogahold kan arrangere foredrag om krop, sind og ånd, slutter Solbritt Andersen.


Yogaly, holder til – i ”ly” mellem to andre virksomheder, på Røjbækvej 3 i Farsø   

 

 

e-max.it: your social media marketing partner