FARSØ: Det er nu fire år siden, at 30-årige Mehmet Eren Yalniz forelskede sig i Farsø. Det skete, da han ankom til Farsø for at kigge på pizzariet på Skolegade, som var blevet sat til salg.

Flinke og venlige mennesker
-Det der mødte mig var flinke og venlige mennesker, og det gjorde mig interesseret i byen, fortæller Mehmet Eren Yalniz.  

Der skete imidlertid det, at pizzariet gik konkurs, inden Mehmet Eren Yalniz besluttede sig for at købe. Det blev så et konkursbo i stedet for en almindelig handel, men det gjorde ikke begejstringen for Farsø mindre.  

Købte pizzaria for fire år siden
Han købte Farsø Pizza- og Steakhouse den 1. juni 2016, og det er dermed ved at være fire år siden. Mehmet Eren Yalniz er stadig af den mening Farsø er godt sted at drive pizzaria i, selvom han som bekendt ikke er ene om det. Han har to kollegaer i byen, som han kender godt.  

I en by som Farsø er det vigtigt at sammenholdet er godt og man handler lokalt, hvilket han også selv gør.  

Tilføjede steakmenuer
Da Mehmet Eren Yalniz købte Farsø Pizza- og Steakhouse i 2016 tilpassede han for det første menukortet fra udelukkende pizza til også at omfatte steakmenuer. Han lyttede til kundernes ønsker.
 

Totalrenoverede lokaler sidste år
Desuden friskede han restaurantlokalet op, med henblik på en senere større renovering, som fandt sted for præcis et år siden. 

Han holdt derfor pizzariaet lukket i det meste af februar måned sidste år for at restaurere det fra a-z. Ud over helt nye og moderne lokaler, blev antallet af siddepladser også udvidet fra 23 til 37 siddepladser. 


Sidste år i februar lod Mehmet Eren Yalniz restauranten gennemgribende renovere. Ud over nye indbydende lokaler blev antallet af siddepladser også udvidet fra 23 til 37 siddepladser. 

Første pizzaria som selvstændig
Farsø Pizza- og Steakhouse er Mehmet Eren Yalniz’s første pizzaria som indehaver.  

Han kom til Danmark fra Tyrkiet i 2010.

-Det skyldes min kone, fortæller Mehmet Eren Yalniz og smiler. Selvom min kone også er af tyrkisk ophav, så er hun født i Danmark og har levet det meste af sit liv i Nørresundby. Vi valgte derfor, at flytte til Danmark og Nørresundby, hvor svigerforældrene også bor.
 

Selvom Mehmet Eren Yalniz er uddannet revisor, så skulle det svære danske sprog først læres, og han måtte også erkende, at uddannelsen som revisor ikke bare stod til at overføre til Danmark, der skulle en efteruddannelse til.  

Han koncentrerede sig derfor om, hurtigt at komme i job. Han arbejdede på pizzarier i Kongerslev, Klarup, Skørping og Aalborg, indtil han altså i 2016 besluttede sig for, at få sit eget pizzaria.  

I mellemtiden havde den unge familie stiftet familie. Hans datter er i dag 7 år og hans søn 4 år.  

Kører hver dag 120 km
-Jeg kører hver dag 120 km. mellem Nørresundby og Farsø. Jeg møder i Farsø kl. 11.00 og er først hjemme igen 12 timer senere, fortæller Mehmet
Eren Yalniz.

Det betyder, at familien i dag har valgt at lade hans kone, der ellers er uddannet både tandtekniker og sygeplejerske, gå hjemme for at passe børnene og hjemmet i Nørresundby. Selvom Mehmet er meget begejstret for Farsø, så er det trods alt i Nørresundby, at familie og venner befinder sig. Desuden er datteren startet i skole.
 

Til gengæld påstår Mehmet Eren Yalniz, at han kender en stor del af borgerne i Farsø og omegn og de kender ham. Han inviterer derfor gerne indenfor i sin restaurant, som han gerne vil have, står for god mad og god service.  

Det harmonerer også godt med Farsø Pizza- og Steakhouse’ slogan ”Mad med kærlighed”.


Farsø Pizza- og Steakhouse har åbent alle ugens syv dage. Her ses indehaver Mehmet Eren Yalniz (i midten) med sit faste personale.

 

 

e-max.it: your social media marketing partner