FARSØ: Det var 26. gang, at Aalborg Symfoniorkester her til aften fik de musikalske champagnepropper til at springe ved nytårskoncerten i Dronning Ingrid Hallerne.

Formand for Farsø Kulturråd, Karen Pedersen bød velkommen til de 450 deltagere i årets nytårskoncert, som var flere end sidste år.  

-Da vi gjorde op efter sidste års koncert var vi meget i tvivl om vores økonomi kunne bære en ny nytårskoncert her i 2020. - Altså om vi havde råd til det. Men vi i Kulturrådet satte os ned for at ræsonnere og blev enige om, at der egentlig ikke var nogen af os der havde lyst til at lukke nytårskoncerten. Så vi besluttede at prøve noget vi aldrig har prøvet før, nemlig at gå ud og få tegnet nogle nye sponsorer. Det lykkedes. Så vi vil gerne sige mange, mange tak til Versalift og Unoform her i Farsø. Så derfor håber vi, at der sidder rigtig mange af de medarbejdere, der aldrig har været her før, som får lyst til at komme igen.  

Baggrunden for Kulturrådets overvejelser omkring Nytårskoncerten skyldes, at koncerten de seneste år er blevet dyrere at afholde, samtidig med at antallet af publikum har været faldende. Nytårskoncerten skal helst passere de 400 publikummer for at kunne hænge økonomisk sammen. Med de nye sponsorater og 450 betalende gæster i salen kom Nytårskoncerten dermed stærkt igen.     

Herefter nævnte Karen Pedersen også de sponsorer der gennem mange år har bidraget til koncerten. Ligesom også udsmykningen af salen for 15. gang var udført af Helle Nøhr fra Hornum.

 

e-max.it: your social media marketing partner